Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s pokutou když už na adrese nebydlím?

Od: cokdyzpokuta odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chci se zeptat mám trvalé bydliště na adrese kde mám přihlášené auto ale zítra se nahlásit na jiné adrese a prehlasim i auto jelikož jsem se stěhoval,ale před měsícem jsem někam jel,tak co by se stalo když mě vyfotil třeba radar?Pokuta přijde třeba za půl roku kdy už bude na dřívější adrese barák prodany,jak se o pokutě případně dozvím? Vzhledem k tomu že už bydlím jinde? Jaké by to v takovém případě mělo následky? Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zařiďte si na poště přeposílání zásilek na novou adresu - hodí se nejen kvůli pokutám.

cokdyzpokuta
hodnocení

Nojo ales na kameře bude ještě stará SPZ tak jak třeba úřad v obci s radarem zjistí tu novou? Navíc s novým bydlištěm budu mít automaticky i novou doručovací adresu
dave*
Přes evidenci vozidel

Stará značka se jen tak ze systému nevypaří - ani její vlastník, dohledat se dá.

Nové bydlíště - viz přeposílání pošty.

Ale značka se mění jen při ztrátě nebo poškození,ne při změně bydliště či po koupi auta!
cokdyzpokuta
hodnocení

Přestěhoval jsem se do jiného kraje takže se mění i SPZ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]