Dobrý den chci se zeptat mám trvalé bydliště na adrese kde mám přihlášené auto ale zítra se nahlásit na jiné adrese a prehlasim i auto jelikož jsem se stěhoval,ale před měsícem jsem někam jel,tak co by se stalo když mě vyfotil třeba radar?Pokuta přijde třeba za půl roku kdy už bude na dřívější adrese barák prodany,jak se o pokutě případně dozvím? Vzhledem k tomu že už bydlím jinde? Jaké by to v takovém případě mělo následky? Děkuji moc
Zařiďte si na poště přeposílání zásilek na novou adresu - hodí se nejen kvůli pokutám.
cokdyzpokuta
Nojo ales na kameře bude ještě stará SPZ tak jak třeba úřad v obci s radarem zjistí tu novou? Navíc s novým bydlištěm budu mít automaticky i novou doručovací adresu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.