Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,jsem truhlář a scháním laciné auto na ježdění po větším městě i ten výlet .za 16 000 max.20 000k.Nejlépe kombi popř,i s koulí.Nabízí se mi Fokus 99,1,6 ale je tam velká spotřeba 9 a více,Opel Caravan 1,6 55kw,74kw cena 15 000 nebo felicie kombi po STK za 15 000.Dáte mi tip?děkuji
Jedno z levných dobrých aut je Marea Weekend nejlíp poslední roky výroby, Motor i do města nejlíp 1,9 JTD silnější verze.
Z výběru - záleží na konkrétním stavu. Focus 1,6 kombík mám, žere podle stylu jízdy 5,0 - 12, město ca 8-9, dlouhodobý průměr mám 6,3. Ve městě si podobně vezme každá 1,6. Pokud bere víc, tak je chyba v řízení motoru nebo v řidiči.99% Fíků je shnilých, Felda naprosto mizerná bezpečnost, jinak OK, taky je většina už shnilých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.