Nejste přihlášen/a.
Dobrej chci se zeptat,chtěl bych si pořídit toto auto,líbí se mi jeho vzhled karoserie jízdní vlasnosti dinamika zrychlení i kupní cena je přijatelná.Četl sem,že to má motor od Mazdy,co myslíte jde o spolehlivý vůz,nebo přešlap vedle?Vím že tato vozidla mají už něco za sebou,ale když se člověk o to dobře stará,tak si myslím že není problém.
Od Mazdy je to ho v tomto aute vice.
Cely puvodni podvozek je dilo Mazdy. Ford prevzal jednu verzi teto platformy kvuli jeji vydarenosti a nizke cene hotoveho, zaclenil ji s upravama do sveho vyrobniho programu a postavil na ni vice aut. Mezi nimi i Probe.
Nutno rict, ze dnes jiz je tato puvodni platforma dosti moralne zastarala. Kazdopadne z teto vychazeji verze pro RX-7 a uspesnou F radu od Mazdy.
Probe byli dve serie. V prvni se osazovali dva motory Mazda a jeden motor od Fordu, v druhe serii dva motory Mazda. Jeden z nich 2.5L 6V.
Vzhledove je auto z meho pohledu prilis americke a dnes jiz designove dosti prekonane, vyklopna svetla jsou v dnesni dobe vysoce neprakticka. Nahon prednich kol neni nejlepsi reseni i kdyz auto melo byt prima odpoved na Celicu a Integru (proto take onen zvoleny podvozek).
Pokud se autu chcete venovat, cele si ho opravit, vse uvest do perfektniho stavu a chlubit se s nim, tak si ho poridte. V jinem pripade je to dle meho nazoru pouhe vyhozeni penez, ktere by se dali utratit za daleko lepsi motorizovany skvost.
Jinak kvalita, vybava a bezpecnost auta je na vysoke urovni, ale je nutno pocitat s tim, ze jako kazdy sportovnejsi vuz bude ojetina dosti opotrebena a bude vyzadovat spoustu oprav.
kde s tím bude chtít uživatel jezdit . . . .? Město - 50, Mimo město - 90, Dálnice - 130. Na to Vám stačí škůdka a ne 2.5ka motor. Buď Vám jsou asi předpisy "šumák" . . . nebo brázdíte dálnice v Německu . . . (řečnická otázka). Asi bych měl přidat omluvu, že sem neporadil, tak jo, sorry.
Jistě, službu udělá, ale pokud má motor výkonnostní rezervu a slušnou dynamiku, dá se jízda vychutnat, aniž by se muselo jezdit nějak extrémně rychle. Prostě jen tak pro radost.
Dobrej nechci vás něak urazit,mě bi zajímalo jestli tito jízdní intervali rychlosti opravdu,dodržujete?Neřeknu v obci,to bi měl dodřovat každej,ale dálnice,touhle rychlostí když jsem taky jel?tak na mě koukali jak na idiota!A škodovku,bych si nekoupil ani náhodou,poměr ceny a výbavy to už je lepší varianta VW PŘECI JENOM ČISTEJ NĚMEC.Nejsem řidič co jezdí jenom z bodu A do B.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.