Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejdou mi otevřít centrálem u fabie 1 dveře za spolujezdcem, nevyskočí ten čudl. Je vůbec nějaký zpúsob jak to nouzově otevřít a potom to opravit? Díky za radu.
Tak nevim.Také občas blbne centrál a neodemkne všechny dveře.S pomocí druhého člověka at vezme za kliku(z venčí)popř.si stáhni okno a udělej sám zároven vem za páčku a drž.Jinak nevim.4asem mi centrál opět začal fungovat.oprava by stála 500kč(u 1 dveřích)
Zkus odemykaz zamykat někdy ten zámek povolí a vyskočí všechny čudly.tak jsem to udělal já a bylo ok.
seknuty zamek, nekdy se zadari pri otevirani/zavirani ze to vyskoci ale muzes to zkouset treba pul dne , jinak calouneni dolu a rozebrat, vysekat
rozhodně to neni třeba hned sekat, ja jsem rozpojil štekr, připojil jsem šťávu z nabíječky, zajiskřilo,cvaklo a zevnitř jsem otevřel dveře.. někteří na to maji přimo udělatka elektronické.. může tam byt v zamku studenak a za normalnich podminek nemusi projit signal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.