Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískání brzd u auta - čím to je?

Od: jirka28* odpovědí: 10 změna:

dobrý den mám felicii a hodně mi pískají přední brzdy když zabrzdím , co musím všechno udělat? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud máš nové brzdové destičky a pískají,tak je po hranách sraž pilníkem(rašplí) a přestane to.Je to můj osvědčený recept.

radekgood

Nazdar, je úplně jedno, zda jsou destičky nové, či sjeté, nebo zda se jedná o kotoučové brzdy s destičkami, nebo bubnové s paknami, či značkové, nebo neznačkové. Pískání brzd způsobuje zvýšená hrana pojezdové strany brzdového obložení, které rezonuje při brždění a vydává tím vysokou frekvenci značící pískání, proto opravdu stačí srazit hrany obložení pilníkem. Pokud nemáš pilník, jde to i nožem, ale pak už bude nůž zřejmě nepoužitelný ve stejné kvalitě.

jirka28*
hodnocení

a píská to jen někdy, jak chce, nění to taky zahrátými brzdami kdzž se hodně brzdí? díky

perda*
hodnocení

2x

Sundat kola a zjistit čím to je. Sjeté destičky, kotouče, bordýlek na destičkách..

hodnocení

0x

Dost často to dělají brzdy,který byly dost levný a řešení je výměna.

jirka28*
hodnocení

myslím že to sou ještě originální

alf*

tak potom platí co napsal perda

kolik má to auto najeto?

jirka28*
18.11.09 19:25
hodnocení

150 000km

tak to bych tipnul na druhý,většinou co mám zkušenost tak po 80 000tis.jdou do ...*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pískání brzd

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]