Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení Jawy 21 na nové doklady

Od: jawa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se vás zeptat, jak to probíhá když chci přihlásit mojeho pionýra na nové doklady. Co všechno musím udělat? Jak je to s pivinným ručením?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Nevim, co si predstavit pod pojmem "nove doklady". Pokud doklady z jineho pionyra, tak prehodit stitek - pokud ho k dokladum mate, pokud ne tak koupit novy a vyrazit cisla dle "novych" dokladu.

Povinne ruceni je dobre platit pokud teda nemate SPZ (RZ) v depozitu. Pokud placene neni, neni to zadna katastrofa, ale jsou z toho pak jen dalsi zbytecne starosti navic...

Mno když jsem před X roky přihlašoval písta ,ze svého někdejšího bydliště (PV ) do nového (JH) a měl jsem doklady k nemu na svoje jméno ,tak si nechali původní starý TP (knížečka) a dostal jem nový TP , zelený trojdílný list papíru, a ORV.Samo novou značku v novém formátu, původní byla ještě ze 70-tých let ,tj psaná v ruce na cedulku z výroby.(pamatuju dodnes měl jsem PF-73-34)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]