Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, parkovala jsem ve Vídni a když jsem přišla k autu byl tam lístek, že jsem parkovala nesprávně v placené parkovací zóně, pokuta je na 21 euro, chci ji zaplatit. Ráda bych zjistila zda s tím máte někdo nějakou zkušenost a jak tuto pokutu nejlépe zaplatit, protože přes účet mě to prý vyjde minimálně na dalších 500 Kč.
přes účet Vás to vyjde tak na 200 korun, podle toho kde ten účet máte...měla jste zaplatit hned když se tam lísteček objevil, předpokládám že tam byl kontaktní údaj...já zaplatil pokutu na místě v A debetní kartou a vyšlo mě to na pokutu v přepočtu v nevýhodném kurzu a +300Kč české spořitelně...a nestěžuu si, za blbost se platí...buďte ráda, že Vám auto nikdo neodtáhl
Nevím jak ve Vídni, ale v Německu mám několik podobných restů, nikdy jsem nic nezaplatil a něco je již více jak 5 roků a nic se neděje. Zastávám názor, nic neplatit. Kdo se moc ptá, moc se dozví...
to je pravda, lísteček lze zahodit,nevím v jakém stádiu je směrnice EU,podle které se budou přestupky spáchané v EU řešit v mateřské zemi...SRN pošle údaje do ČR, tam bude zahájeno klasické správní řízení a budou odebrány body a udělena pokuta...je to otázka několika málo měsíců...A rakouská policie nebo finanční stráž se s Váma párat nebude, jsou schopni Vám odebrat doklady a odejít na kafe do své dodávky T-5 a nechat Vás vyhnít v odstaveném autě tak dlouho, dokud nezaplatíte...Takže jen co se tam objevíte, počítejte s možnými problémy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.