Zdravím,chci se vás zeptat,dnes jsem si všiml že mi něco syčí u pedálů,konkretne to jde od brzdového,kdyz je pedál vyslaply nic nesyci jakmile pedál pustím začne tam něco sycet nevíte co by to mohlo být? koukal jsem na kapalinu v nádobce a je ok jedná se o vůz Peugeot 206 SW r.v 2003 1.4 55kw
Poškozený podtlakový posilovač brzd. Někde v něm (membrána?) nebo v jeho připojení na podtlak je díra, kterou je podtlakem přisáván vnější vzduch a projevuje se to tím syčením.
Najskor popozeraj vsetky podtlakove hadice pod kapotu.. moze tahat falosny vzduch ked je niektora praskla ci poskena..ale vacsinou to ma vplyv aj na otacky motora.ale pokial to ide primo od pedala tak zrejme ten posilovac ako pisal satam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.