Ahoj mam passata b5 97 rok1.6 74kw..do nedavna mi prestala ist prava strana parkovaciek no uz nejde ani lava..nedu ani ked nemam kluc v zapalovani a cez smerovky prepinat pracu lavu stranu..vsetko ostatne funguje..co sa tyka spz interier osvetlenie..su tam dve poistky 10A hbed pod sebou a ani na jednu nejde stava..ani po zapnuti prepinaca na parkovacky..co som pozeral piny na nete tak myslim 58l a 58r myslim by mali byt parkovacky.. ked dam volmeter na kostru vypinaca hnedy tenky kablik a prilozim na jednu z 58 tak po zapnuti parkovaciek sem 12V myslim ide..kde by som mohol hladat chybu? Od vypinaca by to malo ist uz len priamo na poistku nie? Skusim este vymenit vypinac z octavie 1.6 55kw 97 malo by to sediet? Dakujem..inak stretavacky a dialkove idu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.