Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěrače, nefungují, pomoc,

Od: dymo* odpovědí: 7 změna:

Citroen xsara 1čková třídveřová 98

zdravím dneska jsem, zkoušel stěrače v druhé poloze klíče v zapalování jen jestli mi to nebude překážet s držákem na mobil a najednou se v polovině zastavili a konec... už se ani nehnuli. tak jsem je rukou musel dát dolu a dojet domů. a od té doby nefungují... (tak dvě hodinky spátky) prosím vás tedy o pomoc doufám že je to jen nějaká prkotina. :/ jinak vše funguje. jen stěrače ne. děkuji za odpověd.

doplněno 14.08.17 16:19:

doplnující otázka ke stěračům jak poznám jaká pojistka je ke stěračům?

Stěrače, nefungují, pomoc,
Stěrače, nefungují, pomoc, #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

F24 žlutá dvacítka.Ale pokud by byla spálená,tak nebudou fungovat i jiné věci.

Ten držák jste jen lepil nebo i provrtával skrz.Mohl jste ,,trefit,, při vrtání nějaký kabel ve svazku.Nebo odešel v nepřímé souvislosti zrovna motorek stěračů a nemá to s tím držákem nic společného.

dymo*
hodnocení

F24 byla propálená ůplně skrz, když jsem dal novou tak vše funguje jak má.. děkuji všem za pomoc .. :)

já jsem nic neprovrtával :) nejsem zrovna přes auta. takže se do tehle věcí až tak moc neštourám .. jinak zatím vypadá že vše funguje . :)

hodnocení

0x

pojistková skříňka vlevo pod volantem má z druhé strany obrázky, jaké číslo pojistky je k jaké věci - mrkněte se na stěrače, jestli není pojistka spálená

doplněno 14.08.17 16:52:

na tom deklíku, co jste oddělal, není z vnitřní strany tabulka?

Jinak jestli nemůžete najít ani podle manuálů, můžete vytáhnout každou zvlášť a po kontrole zase vložit zpět. Případnou spálenou vyměníte.

Další možnost je spálení motorku stěrače - není složitá výměna, ale musíte mít komplet mechanismus ... z vrakáče můžou být vadné... Jo jestli tam jde vyměnit jen motorek, to u některých typů možná jde. Ale já zatím žádné takové auto neměl.

Pojistky najdes na edisk.cz/... .

dymo*
hodnocení

ten obrázek jsem nenašel :/

Stěrače, nefungují, pomoc, #3

hodnocení

0x

Písněte do vnitřní pošty email ,odešlu Vám,teda pokud bude zájem pár věcí na xsa.

Lego označení X1 je pro XANTII od 94 do 98,98-04 pak X2 !

Konkrétně čísla pojistek pro příště jsou myslím rozepsané už v návodu k použití který je volně ke stažení na webu Citroenu. Podívej se pod sedačku spolujezdce jestli tam není. Spousta lidí ho tam má od koupě ojetiny a ani neví že tam je schránka na papíry :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]