Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si ověřit homologaci

Od: radim3* odpovědí: 6 změna:
Prosím o radu.Do paraboly u Citroenu C4 druhé generace r.v.2014 dám místo halogenové žárovky H7 led žárovku H7 s homologací EMC E8.Nejde mi i to jak to bude svítit (názory se šíleně rozcházejí),ale o to,co potřebuji ukázat policajtum nebo na STK.Svetlomet nikdo rozebírat na silnici nebude.Prodejce uvádí EMC E8,ale jak to podložím,když mně zastaví Kobra 11?!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radim3*
hodnocení

snad nepůjde o reklamu

shop.einparts.cz/...

hodnocení

0x

No to by mě zajímalo taky jak to prokázat... Označení EMC E8 si tam může napsat každej Číňan...

radim3*
hodnocení

Jenomže ten certifikát mi vystaví prodejce.

hodnocení

0x

Pak v tom nevidím problém...

Předpokládám že homologace je někde zaarchivovaná a že ti dají kopii nějaké homologace a tou se prokážeš...

ezu.cz/...

jenda2*
hodnocení

0x

V odkazu jsou parametry, které nedosahuje zdaleka ani halogenová žárovka. Svítivost 4000 lumenů je tak moc, že to celé vypadá na pěkný nesmysl. Cena zhruba 10x vyšší je také smysl postrádající.

xenofob
hodnocení

0x

homologace dnes může být i na obalu výrobku a kobra 11 byla školena jen v tom jak rozpoznat halogen od xenonu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]