Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na koupi tohoto vozu

Od: honza30 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat, jaký je Váš názor na vůz Škoda Fabia 1,9 TDI v odkazu níže? Prodejce uvádí, že najeté kilometry jsou doloženy, ale je možné, aby s tímto motorem někdo najel za 16 let jen 101 tis. km? Zdá se mi to málo. Má smysl tuto Fabii kupovat? Bude s tímto nájezdem spolehlivá? Děkuji za jakékoliv rady ohledně této Fabie

odkaz: sauto.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

požádejte o TP vozu - VIN a přední stranu s TK - pak prověřte kontrolatachometru.cz/...

jenže Země původu:Rakousko - tj. nikdo nedokáže prokázat najeté km, naopak je velmi vysoká pravděpodobnost stočení

doplněno 11.08.17 15:03:

Podle té servisky bylo servisováno v síti Škoda - zjistíte u škoda.cz podle vin, jestli jsou údaje a servis korektní.

hodnocení

0x
Tak mozny to je , kdyz nekdo najede 15tisic za rok... i kdyby to auto melo najeto 200t km tak za tu cenu se to da. Ten diesel ve fabce neni spatny.

hodnocení

0x

Český průměr na stáčení tachometrů je 70 000km takže počítejte s tím ,že má najeto min. dvěstětisíc !Před Vánocemi jsem koupil auto taky dovoz z A, dva roky v česku a na tachometru 346 000km. Když jsem ho prolézal a uklízel,narazil jsem na rakouskou servisku a auto bylo naposledy na jejich STK v roce 2014 a se 340 000km!za necelé dva roky v česku najelo jen 4 000km?! tím spíš ,že jde o naftu,ale nájezd neřeším,pže jsem jej koupil za cenu šrotu a s čerstvou technickou !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]