Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,
rozhodl jsem se mamince koupi nějaké mladší autíčko , aktuálně má Citroen Saxo 1.1i 2001 rok , je s ním docela spokojená , ale také by se jí libilo něco mladšího.
Nejvíce se jí líbí Peugeot 107 , rok 2008 , motor 1,0 50kW , chci se zeprtat na zkušenosti s tímto autem , jestli jsou nějaké zásadní poruchy či tak.
Ještě mne zaujal Volkswagen Fox , motor 1.2i , 40 kW , rok 2006 , ale celkem mne odrazuje ten výkon motoru 40kW oproti Peugeotu 107 , který má 50kW a auto je ještě lehčí než Fox. Taky jsem na ten motor nečetl moc chválu , spíše kritiku , že je problém s rozvodama a podpálenými ventily z karbobnu , že ten motor je nedokonalej.
Spíše bych se přikláněl k té 107 , ale na internetu moc recenzí není . Moc děkuji za rady.
107 nemám, ale měl jsem 106, a bylo to autíčko v pohodě. Zkus se podívat tady, tam nějaký postřehy vyčteš.
Osobně mám kladný vztah k PSA,měl jsem P405,synovi jsem pořídil P-106,dále jsem měl a citroeny BX pak Xantii v benálu a k tomu ještě druhou v naftě a přesto že všechna auta jsou ve věku dvacet let tak velká spokojenost.I kydž ta stosedmička je mladé auto,má víc "kurvítek"tak přesto bych do něj v klidu šel!Jinak podíval bych se zde : peugeot-club.com/... popř v sekci servis na stejném webu nebo třeba zde na C1 - citroen-club.cz/... C1 a P-107 jsou identická auta stejně jako Saxo a P-106 (tyto se liší jen "čumákem"-jiná světla,blikače a nárazník s blatníky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.