Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovač řízení Fabia

Od: velda* odpovědí: 13 změna:

Ahoj mám problém s pocilovačem řízení a nevím co mám vyměnit, Když jedu a přidám náhle mě to hodí třeba do leva a když uberu volant je volný, pak když zase zaberu za plyn ihned volat hází do leva. Nevím jestli mám vyměnit jen posilovač řízení, nebo svazky kabelů. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Děkuji Velíšek

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

nejsem si nějak jistý, zda to bude dělat posilovač, ale tam je max. tak čerpadlo servořízení...kabeláž těžko něco udělá...kdyby byl problém v ní, tak to nefunguje vůbec

hodnocení

0x
pokud řízení neteče a posilovač chodí začal bych tim že bych nechal seřídit geometrii přední nápravy
vypada to že je rozhozená

hodnocení

0x

Nepíšeš, o jakou jde Fabii, mám dojem, že v nových už se používá elektrický posilovač. A jelikož je to dost nebezpečná závada, zajeď co nejdříve do servisu alespoň na diagnostiku. Nejsem si jistý, že tuhle závadu opravíš doma svépomocí, ať už máš hydrauliku nebo elektro.

vekda
Jde ó jednickovou fabii
hergott

Je tam elektricky cerpadlo na rizeni,ale tohle muze byt poloosa,lozisko,homokloub,nevyvazene kolo...

kimbert*
hodnocení

0x

Teoreticky by to mohl dělat tento snímač aci.cz/... ,ale to zjistí až v servise.

Co to?
Toto jen ridi kdy ma jet cerpadlo.
Ze mu auto uskakuje? Ma neco s predni napravou.
velda*
hodnocení

Přeči to nemůže být něco s nápravou, když přidám a uberu plyt a tím pádem funguje nebo nefunguje volant ne? Myslím si, ře bude bud čerpadlo v háji nebo svazek kabelů kde je i uhel otáčení

Tohle delava vysvihane ulozeni ramen. Zvedni auto a hybej s kolem do stran a sleduj rameno
? Jakoze servopumpa ti zataci?
Vis jak je spojena naprava s volantem?
Kdyz nezatocis volantem tak naprava ti nemuze zatacet a servopumpa jede nebo nejede.(pri otaceni volantu to jde bud tezko , nebo lehce)
velda*
hodnocení

Ahaaaaa tak to děkuji všem jelikož mám už díly na výměnu uložení ramen což mě teda nenapadlo. Takže se všem moc omlouvám a zítra nebo někdy v týdnu až to vyměním dám vědět.

vernon
Máš velmi zvláštní představu, jak to funguje...
Posilovačem to není, je to nápravou.

petrchachar
hodnocení

0x

Máš vyběhaný čepy na ramenech, musíš je okamžitě vyměnit a když ti to bere za řízení tak vyměň taky čepy řízení - volantu.A budeš to mít v pohodě,jenom necháš seřídit sbíhavost.Ahoj a dej vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]