Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém s pocilovačem řízení a nevím co mám vyměnit, Když jedu a přidám náhle mě to hodí třeba do leva a když uberu volant je volný, pak když zase zaberu za plyn ihned volat hází do leva. Nevím jestli mám vyměnit jen posilovač řízení, nebo svazky kabelů. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?Děkuji Velíšek
Nepíšeš, o jakou jde Fabii, mám dojem, že v nových už se používá elektrický posilovač. A jelikož je to dost nebezpečná závada, zajeď co nejdříve do servisu alespoň na diagnostiku. Nejsem si jistý, že tuhle závadu opravíš doma svépomocí, ať už máš hydrauliku nebo elektro.
Přeči to nemůže být něco s nápravou, když přidám a uberu plyt a tím pádem funguje nebo nefunguje volant ne? Myslím si, ře bude bud čerpadlo v háji nebo svazek kabelů kde je i uhel otáčení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.