Nejste přihlášen/a.
Ve čtvrtek 1.6. 2017 kolem poledne mě zastavil odbor dopravy a po kontrole mě nechal provést dechovou kontrolu na tom by nebylo nic zvláštního ,ale já sem nadýchal 0.48 promile i když sem si jistej že ten den ani před tím sem nic nepil a ani už púl roku nepiju protože se léčím a nesmím ani pito. Tak sem požádal o krevní zkoušku a tu podstoupil a ted čekám na výsledek . Chtěl bych vědět když beru asi 4 druhy léků a momentálně sem né zrovna na tom psychologicky né nejlíp mám dlouhodobě o dost zvíšený momentálně zvíšený cukr to psycho jsem oběť trestného činu prostě mne a moji přítelkyni bylo a je usilováno o život to může být skreslení výsledků vše mohu dokázat . Děkuji Michal MichalUll@seznam.cz
Mno. To, že bylo přítelkyni usilováno o život, ti alkohol do krve nevlilo.
To, že na to nejsi dobře psychicky, taky ne.
Léky by za tím být mohly, nicméně při pozitivní dechové zkoušce se většinou třeba po 15 minutách udělá ještě jedna, klidně můžeš nadýchat i bezprostředně po snězení tyčinky Margot, nebo marcipánový čokolády, ale za 15 minut už je samozřejmě čisto.
Takže krevní test OK, ale jeho výsledky ti snad měli říct hned, ne?
Ty výsledky trvají 3 až 10 dnů alespoň tak mě to řekla paní na správním co to bude řešit a teď nevím kdo mi zrovna odepsal nebo že kecám a pil, dva dny předtím byla semnou moje žena a ta je zappřísáhlej abstinent jenom na záchodě semnou nebyla a nehledě že se léčím se zvýšenými jaterními testy a to protože sem měl asi před 2 roky úraz a vypadalo to na amputaci nohy tak do mě ládovali antibiotika až mi ty játra hezky načli a teď nesmím ani pito a mnoho dalších věcí ale už sem si zvikl
Ostřikovače, léky, cukrovka nebo zmíněná tyčinka Margot... vše může přispět k pozitivnímu testu. Psychika nebo paranoia určitě ne.
Vyčkejte na výsledky krve, tam to bude jednoznačné.
Máme v práci stejný alkotestr jako mají policajti a můžu vyvrátit tuto fámu, že by jste po snězení celé margot něco nafoukali,osobně vyzkoušeno,ale co mě překvapilo,když jsme foukli na čidlo cigaretový dým tak ukázal 0,2 promile,foukli jsme znovu po minutě a nula,takže tak nějak to bude u ostřikovače,ale ta případná cukrovka by tam mohla mít vliv.
Bombon s vaječným koňakem, tyčka Margot, ústní voda, kapky sirup proti kašli, šveskový a i jiný kompot, po vykouření doutníku, neb cigarety - ale po 10-15 min se zvýšená hodnota vrátí do normálu.
Velké hodnoty lze naměřit po výparech barev, pokud budete půl dne natírat, tak z některých druhů barev může ukázat A-tester i 0,8, a rovněž hodnoty zvyšuje inzulin.
Žádný A-tester není specifický, všechny reagují na redutující látky.
To na př. Jan Kavan ministr, senátor, česká šlechta ve výslužbě kopal za růžovky a též při budování komunismu spolupracoval s dobrým státním spolkem naboural tři auta a mladošům policistům vysvětlil, namazal jsem si krk francovkou, krev odmítl, poukázal na imunitu a pomalu z toho měli policisté kárné řízení, poněvadž jsme si rovni, ale šlechta je rovnější.
Kamarád od PČR schválně vyzkoušel - ostřikovač zimní po pár vteřinách opravdu do těla vleze a nadýcháte... Za cca. 3 minutky už nenadýcháte nic. Možná taky záleží na typu vody v ostřikovači.
Ovšem ve vašem případě jsem s kolegy za jedno - zdravotní potíže, cukrovka a léky - testy prokáží. Pokud ne, máte možnost se obhajovat právníkem s lékařskými posudky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.