Nejste přihlášen/a.
Uvedený e-shop pro náhradní díly má sídlo v Německu, ceny v Kč jsou dost zajímavé. Má někdo konkrétní zkušenosti s nákupem, placením, dodáním a případným vrácením ve 14 denní lhůtě?
Děkuji
Já mám s touto firmou špatné zkušenosti co se týče reklamace a kvality zboží. Na reklamaci pomalu vůbec nereagují ze začátku, pak jim to trvá dlouho. Pak se ohánějí zákonnou lhůtou 90ti dnů na vyřízení, to netuším kde žijou Po 3 měsících dohadování se nakonec nevyřešilo nic, jelikož se po 3 měsících rozhodli, že chtějí reklamovaný díl poslat pro kontrolu jejich dodavatelem. To bohužel nešlo, protože bych byl, dle jejich rychlosti, více jak měsíc bez auta. Posílal jsem fotky i videa, kde byla vada jasně zřetelná, dokonce jsem navrhoval i setkání s jejich technikem v některém servise, který si určí. Ale bez výsledku.
Nedoporučuji. Pokud budete chtít vrátit peníze za odstoupení od smlouvy, popřípadě za vrácené zboží, tak už je neuvidíte.
Dobrý den všem, psalo již více lidí. E shop je neseriózní ruský produkt, ikdyž se tváří jako německý. Objednal a zaplatil jsem v neděli čtyři díly, všechny skladem, které měly být odeslány do 24hodin. Po čtyřech dnech od zaplacení žádné informace o stavu objednávky. Na emailový dotaz přišla hned odpověď, že mají problém s jedním dílem, který byl "špatný" jak se zjistilo při balení a tak museli objednat nový, ale neví kdy bude. Při telefonickém rozhovoru v češtině s ruským přízvukem, jsem se utvrdil, že již nikdy více nebudu obchodovat s východními sousedy. Závěr je jediný, nehledět na ceny a objednat jinde!
PS: první objednávka před rokem přišla včas, ale jeden díl i přes uvedenou kvantitu 2ks dorazil pouze jeden...
Luděk
NEDOPORUČUJI ! při odstoupení od smlouvy nechtějí vrátit peníze. Rozhodně nenakupovat ! Voláte, píšete a peníze nedostanete nazpět, nedovedu si ani předtavit řešit reklamaci nebo vracení zboží. Já pouze stornoval neodeslanou objednávku-bohužel-bohudík zaplacenou kartou, peníze jsem dostal až s pomocí banky ! BACHA na ně !
Ani se mi nechce věřit, že je to německá firma
Hrůza. Komunikace je to jediné co funguje, pokud příjde na reklamaci dílu. za PĚT MĚSÍCŮ PRŮBĚHU REKLAMACE OPRAVDU KOMUNIKUJÍ, AŽ VYKOMUNIKOVALI, ŽE ; Byly nalezeny stopy kontaminace a starých paliv, což vedlo k oxidacivnitřní části čerpadla; ..Zkuste si zjistit kolik mají eshopů, to je taky podivné. S dopravou jsou problémy , ale nejsem si jist jestli je dobré to svádět na PPL. Jejich zasílání špatných dílů taky asi nebude ojedinělé. Když už poslali správný díl, tak bohužel byl nefunkční. Někdo ho špatně poskládal (brzdič). Přední ramena na alfu jsou vždy problém, ale díl od českého dodavatele mi vydržel 6 roků a díl od autodoc necely rok (že by nepovedený repas). Ale po zkušenosti to reklamovat raději nebudu. autodilyonline24.cz automobilovedily24.cz autodoc.cz
A NEVÍM CO DALŠÍHO MAJÍ ZA SHOPY kupodivu velice často komunikuje někdo s častým čekým příjmením , ale vždy velice špatnou češtinou
LIDI POZOR NA TOHOTO DODAVATELE
nevidim rozdil mezi nemeckou firmou a firmou registrovanou v nemecku. Stejne jsou to podvodnici
Jsou to PODVODNÍCI! Ani po 63 dnech nevrátili peníze za stornovanou objednávku, neustále se jen vymlouvají, že peníze vrátí, až budou mít ze skladu informaci o tom, že se balík vrátil.
Já mám doklad od DPD, že zasílka byla vrácena 31.1.2020 ale ońi ze skladu do dneška nemají info? To je hloupost. takže za mě PODVODNÍCÍ A ZLODĚJI!
Mám taky problém se zbožím z uvedeného shopu k mé smůle jsem tohle forum našel pozdě, jinak bych to z tama neobjednal. Dnes jsem zaslal mail o odstoupení od smlouvy tak uvidíme jak se k tomu postaví. Zboží jsem platil přes paypal nevíte jestli by se to dalo protlačit přes podporu paypalu kdyby nechtěli vrátit zpět peníze? Popř jestli se to vyplatí řešit dále s ČOI?
Jak jste dopadli davidh a andrejka.petrova s reklamací?Vrátili peníze nebo nic.Taky jsem jim asi naletěl.Bohužel pozdě jsem tady našel hodnocení
Minulý týden jsem tam volal, rozhodně to nebyl čech, ale dalo se vcelku domluvit. Řekl že zboží mám zaslat zpět, že mi pošlou obratem předplacený podací lístek a mohou nastat 2 varianty: buď dostanu své peníze na účet (moc bych tomu chtěl veřit) a nebo mi zůstanou u nich uložené na další nákup, což nechci. Kdyby to bylo pár stovek tak to asi neřeším ale bylo to 4500kč. V pátek jsem poslal zboží zpět, tak teď čekám na vyjádření.
Nedoporučuji! Na díly jsem čekala 1mesic.Pri první objednávce byl zaslán špatný díl.I když došlo k pochybení z jejich strany tak nešlo díl vyměnit.Musel být znova zaplacen nový díl na peníze jsem čekala 3 týdny po urgencích.Spatny díl jsem měla zaslat na sve naklady do Německa.Po několika telefonatech byl balík zaslán na jejich náklady.Vybrane zboží dle vinu,bylo jima označeno jako špatně a doporučeno z jejich strany náhrada.Ktera byla samozřejmě špatná. Vozidlo nám stalo přes mesic.Neumi pořádně český tak ani pořádně nerozumí.Opravdu nedoporučuji.
Dobrý den,
Sídlo firmy je uvedené Německo, Berlín. Je to podvod. Zboží odesílají z Polska. U zboží, které jsem objednal měli uvedeno skladem. Očekával jsem samozřejmě, že odešlou hned druhý den. 4. den čekání jsem volal na jejich infolinku, kde to zvedla Ukrajinka která mi tvrdila, že zboži skladem je a požadavek čeká ve frontě pro vyskladnění a doručení. Čekám 8 den a zboží stále nedorazilo.
Leon Pfeifer
O prázdninách jsem nakoupil dily u uvedené firmy. Cena vypadala velmi zajímavě. Poslali mi odpověď, že popletli cenu a ať si díly koupím za novou asi 10x vyšší cenu. Je to DE firma a má nějakého prostředníka, který za ně jedná. Musím říci, že jsem nezažil tak drzé chování. Žádal jsem o zaslání jedné ze sad, které jsem objednal, za cenu, za kterou jsem zakoupil. Neposlali mi jej, že prý díl nemají. Lhali a dále díl nabízeli, ale za tu mnohem vyšší cenu. Když jsem jim pohrozil Čoi, vypadaloto, žejim to je jedno...asi díky sídlu firmy v DE. Alespoň platbu mi nakonec vrátili.
ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI NÁKUP V TOMTO E-SHOPU:
Moje zkusenost. Na webu psali,ze maji gumy skladem,ale nepsali kolik. Napsal jsem maila, za par minut odpovedel typek lamanou cestinou, jo mame jich hodne,ze 4ks urcite jo. Tak jsem objednal,zaplatil kolem 20 litru a ejhle. Druhy den, objednejte si neco jinyho protoze zbozi neni. Tak pisu znova mail, co to je za blbost. Opet lamana cestina odpovida, no nekdo to asi vzal pred vama. Pritom jsem to bral v intervalu minut co mi napsal,ze skladem je mrte kusu. Tak jsem napsal,ze objednavku rusim a ze mi teda vrati penize. Cekam 2 dny a nic, tak pisu pro jistotu odstoupeni od smlouvy. Cekam 2 dny a pripominam znova. Lamana cestina se vraci mailem,ze se omlouvaji a ze dnes dojde ke zruseni objednavky. Skutecne se to stalo a cekam dalsi 2 dny. Prachy nikde, tak se ptam kdy se to vrati. Odpovedeli,ze do 7dnu. Ok cekam, asi 3 dny a prachy se vratily. Za me jako dobry shop,ale mam trochu obavy se poustet do objednavky znovu. Par veci mi od nich doslo ok, jako treba snimace na auto, dily atd...
aktuální zkušenost (listopad 2024). Objednaljsem a zaplatil 4 letní pneu. po týdnu dorazily dvě a ještě jiné značky. Po následné urgenci jsem za 10 dní dostal ještě jednu - takovou kterou jsem objednával. Od té doby nic víc. Mám 3 gumy, "každou jinou". Web mi sice zavolal, že gumy už opravdu posílají, ale týden utekl a ticho po pěšině.
Koukám na historii té firmy (Autodoc SE) a další informace z vyhledávače o ní. Založili to 3 Rusové a je vidět, že se okrádáním zákazníků časem propracovali až k miliardovým hodnotám. Levné ceny asi nalákali spoustu potencionálních zájemců, takže se firma rozlezla po celé Evropě. Vloni měli otevřít svůj třetí velkosklad, který je v Chebu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.