Ahojte viete mi poradit co robim s problemom co je na videu?:
youtu.be/... Skacu mi otacky motora a robi to ked sa mi troska ohreje motor a neviem co to sposobuje..Klapka cista filter vzduchu nema ani rok tam problem nevidim. Egr ventil tam nemam..Neviem ci od vyroby alebo je vykuchany..ale vsetko slapalo v pohode..je tam elektronicka skrtiaca klapka nie lanko.. rozmyslal som ci tam nebude krokovy motorcek a skusit ho vycistit ale kde ho najst? Tiez mam podotazku.. nedavno som kupoval sprej na klimu rozprasovat ..Rozobrsl som palubovku nastriekal to priamo na vyparnik chvilku to pomohlo a po vypnuti ju je zase citit..jak stuchlinu.. klimu som nechal od cistenia vzdy vysusit tak ze som klimu vypol vnutorny obeh tiez a ventilator na plno..Mate niekto rady? Mam aj ozone ale ten tiez nepomohol v minulosti..s vyparnik nevyzera nijak znecisteny a odtok kondenzu je prepchaty..dakujem doplněno 08.08.17 17:48: Ale mam pocit ze to mierne robi aj ked je vzopnuty tempomat..proste neustoji rucicka.. doplněno 08.08.17 17:49: Na chode motora to nie je pocut a ani nejak poznat..len neviem ci su aj otacky neni pomensie..
Příště by bylo lepší video bez řvaní rádia.. neslyšíme motor. Osobně bych problém neviděl - krokový motorek bývá velmi častý problém, zkuste napsat motorizaci. Skoky na volnoběh s vadným krokovým motorkem jsem měl - přidávaly se otáčky až na 4tis - muselo se dusit motorem - vaše video neříká nic.
Jelikož neumíte natočit stav a nelíbí se vám způsob jízdy vozu, doporučil bych servis a diagnostiku na místě.
v béčkových vectrách nebo motorech 1,6 byly... dál vám nepomůžu
majo22
Vectra c 1.8 16V 90kw..motor v kabine neni ani pocut je dost tichy..a na zvuku motora to poznat neni absolutne ..chodi pravidelne..mam op com ten neukazuje nic..otacky podla op com chodia cca 100ot/min..mam tam ja vobec krokovy motorcek? Pripadne kde ho najdem?ked auto nastartujem tak na sytici si tiez pridava ale na 2000 niekedy po cca 15 sekund ustane na cca 800 a klesne jak je vidiet na videu..nebudu aj male tie otacky? Auto inak startuje bez problemu chyta na brnk ziadny problem snim nemam ani emisie neboli zle vsetko 100% len ja som tuto badu zatial bespozoroval tak neviem ci ju zaradit ako ze to je ok alebo je niekde vada..priklad aj cidlo teploty..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.