Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod auta

Od: frakab® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

půjdu převádět auto na nového majitele.

chci se zeptat,mám si nejdříve vyzvednout tiskopisy na odhlášení a přihlášení nebo to vyplní zaměstnanec na registru v den převodu jak to funguje abychom tam nečekali a pak más poslaly někam.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Formulář (jeden) si vyzvednete na úřadě. Musíte tam být oba dva a mít s sebou platnou evidenčku, oba techničáky, zelenou kartu, občanky, peníze.

prazskejpepik*
hodnocení

2x

než na vás přijde řada, tak to budete mít 10x vyplněné. tady u nás to trvá tak min.dvě hodiny. nikdo to za vás nevyplní, jen pokud tam bude něco špatně, tak u okénka pomůžou až pna vás přijde řada. samozřejmě mějte s sebou vše co potřebujete. techničáky, evidenčku, zaplacené povinné ručení, plnou moc, nebo oba zúčasnění, občanky, peníze a dostatek času a nervy v klidu

Kdo je trochu chytrý,zaregistruje-objedná se po internetu a po příchodu na úřad zadá svůj kód do terminálu a jde na řadu ihned co je obsloužen předchozí klient,což je (u nás jsem vypozoroval) nejdéle do 10minut

doplněno 08.08.17 20:13:

Pepíku nevím jak Vy ale poslední převod jsem udělal tak,že jsem přijel s jedním autem,klíče dal manželce, sedl do druhého a odejel jsem a za mnou v zavěsu pak manželka!Takže převod sakum prdum 1 minut na převzetí dokladů!A předposlední převod (byl jsem jen jako asisten se synem kdyby se něco zvrhlo) trval asi 15 min. Přišli jsme,předložili požadované doklady a peníze,počkali než úžedník vše zapíše vypíše připraví... pak jsme zaplatili dostali klíče (od prodejce) doklady jsem měli...

prazskejpepik*

to já bohužel nejsem a tak ani nevím, proč tam čekají ostatní. asi jsme všichni hlupáci :)

popsal bych vám přesněji, jak jsem provedl poslední převod. byl několikanásobně rychlejší než je ten Váš, ale to by jste byl naštvanej, ale chytrej :-D

martl
hodnocení

0x
Napřed vyplnit a pak urad
hodnocení

kde je vyzvednu

doplněno 08.08.17 07:29:

nebo se dají najít na internetu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]