Nejste přihlášen/a.
Stačí přitáhnout lanko spojky. Pedály spojky a brzdy by v klidu měly být přibližně ve stejné výšce, nevadí však, když je pedál spojky o trochu výš
@martinpeugeot: Vadě převodovky, která by se takhle projevovala, nevěřím. O spojce a lanku jsem si něco nastudoval a napadá mě jen jediné: Vadný smostav, který se při výměně převodovky správně povolil, ale znovu už není schopen zkrátit lanko a tím zmenšit krok pedálu do vypnutí spojky. Nebo je tam špek, o kterém nevím a na netu jsem ho nenašel.
Neřešit blbosti a jezdit!Toto se děje ,jak jsem v provozu zjistil na vícero autech.např na P106-1,1-40kW nebo VW Caddy 1,4...
Jinak po výměně setu na xantii jsem až po pěti letech zjistil,že jsem špatně seřídil lankem výšku pedálu spojky, (mj má taky samostav,v klidu bylk pedál asi o 4cm výš než má být),ale přesto to řadilo jako před výměnou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.