Nejste přihlášen/a.
Uměl by někdo objektivně shodnotit tato dvě auta? Výhody, nevýhody? Nevím, které vybrat. Po dlouhých pročítáních se rozhoduji pro motor 1.9 TDI, ale nevím, jestli fábii nebo octavii. Vím, že octa má veliký kufr. Ale jinak? Má třeba lepší pozink, nebo nějaké jiné výhody proti fábii? Poraďte mi, potřebuji se konečně rozhodnout DIIIIIKY
tak rozdil tam je především ten , že do fabie se daval jen PD motor.. v octavce byly stare rotačky a pak do tourek se davaly taky už PD.. nevim od ktereho roku.. asi 05... zaleží kolik jsi za to ochotny dát, octavka bude drahší. fabia je podle mě prostorově menší a nelibi se mi vnitřek.. jinak střeva to má stejné..
Honzo, díky, staré spolehlivé rotačky jsou bohužel už jen v dost starých octávkách, potřebuji něco novějšího, cca od r.v. 2009. Jsem bezradná...budu muset koupit PD a nejhorší je, že mají už téměř všechna ta auta DPF
do toho bych určitě nešel.. jedině pak už 2.0 cr a nebo 1.6tdi ale pouze tu silnější.. mame v praci tu slabou a je to hrozny chcipak.
Nevím, kolik ročně najedete, ale pokud 10 tisíc kilometrů a méně a nejezdíte po dálnici, tak nemá smysl řešit nějaké diesely a Oktávky, Fabie s benzínem bude lepší řešení. Oktávka je lepší na delší jízdy, je prostornější a většinou má o něco bohatší výbavu. Ale stojí víc peněz, bývá často stočená a i servis je většinou dražší.
Promiň, neodpovím přesně na tvou otázku, ale přece: Kup si Octavii II s motorem 1.6 TDI a neprohloupíš.
díky za reakci... o tom, že je to zdechlé jak prase ani nemluvím...prostě VW koncern a 1,6 je největší chyba..proto jich taky jezdí tak málo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.