Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbité okno na pátých dveřích

Od: tondamak odpovědí: 1 změna:
Zdravím...
Dnes jsem přišel k autu a technické služby města mi vysklily zadní vyhřívané okno + stěrač...
Na úřadě mi nabídly dohodu ..dám to do servisu a donesu fakturu a oni to zaplatí...
Jenže dnes jsem se musel do práce dostat náhradní dopravou a musím dojíždět 30km ...
Mám právo žádat náhradní vůz?A profesionální vyčištění auta?To sklo je zapíchané úplně všude ...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To profesionální vyčištění souvisí s opravou a měli by ho také zaplatit. Ovšem na náhradní auto podle mě nárok nemáte, maximálně by vám mohli proplatit dojíždění veřejnou dopravou a myslím, že ani to nebude jejich povinnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]