Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutý defend lock

Od: mildaa odpovědí: 1 změna:
Můžete mi někdo poradit?
Mám v autě defend lock ,klíč doněj v pohodě zasunu ale nemohu sním otočit. Mazal jsem klepal jsem s pákou ale nic.nejde to třeba odvrtat? Nebo třeba uříznout? Nemáte s tim někdo zkušenosti? Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
A co skusit nastriekat wd40 priamo do zamku? Pripadnr pri pokuse o domknutie skusit stlacit spojku a skusit viac zatlacit paku smerom vpred a vzad a popritom tocit s klucom..obcas sa stava ze sa zasekava ten mechanizmus..tento problem bol aj u mojej octavie..
Neviem o aky typ zamykania sa jedna ci to zamyka spiatocku alebo 1.prevodovy stupen, tak neviem ci by odvrtanie pomohlo..pokial je zamok ok tak bude problem v tom mechanizme skuste to co som pisal vyssie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]