Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes po delší jízdě autem mně upozornilo čidlo, na hladinu kapaliny, jelikož mám nádržku od kaliny né úplně čistou,neviděl jsem kolik je v nádržce kapaliny, dolél jsme po vychladnutí auta cca 1,5 destilované vody, pak jsme ujel asi 5 km a podíval se na nádržku, a zjistil jsem že se hladina zvedla na max. hranici, skoro o 2 cm nad tu max. hranici, pak jsem udělal blbost, opatrně jsem povolil víčko od nádržky a najednou to ke konci trochu zasyčelo a hladina se ještě zvedla, udělal jsem blbost, že? Nebo nevadí to? tak jsem injekční stříkačkou asi 1 dc, odsál zpět do láhve, kapalina byla hezky světle růžová, vičko od názdržky čisté bez pěny . Už jednou jsem kapalinu doléval, cca před 3 týdny ale neviděl jsem kolik jí tam bylo, myslíte , že blbne čidlo, nebo se opravdu kapalina ztrácí? Pod autem je suchu, nikde ani kapka..
blbost to byla - už se tak pár lidí nepěkně opařilo ! zvláště na starých 120tkách při zadření se často lidi chtěli pokusit o ochlazení tímto způsobem - pára je pak "schladila"...
Jinak odsání kapaliny zpět je v podstatě k ničemu - pokud je kapaliny moc, má kam utéct... problém je s malým množstvím... dolejte v klidu motoru na risku max, nastartujte s pootevřeným víčkem... před tím si samozřejmě opucujte nádobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.