Zdar. Dnes jsem měl zkušební jízdu v automobilu Fiat Stilo 1.9 jtd a když jsem přeřadil a pustil spojku tak to nějak bouchlo. Sice neznatelně ale šlo to poznat. Může to být dvouhmota? Ja s tim zkušenost nemám. Do pedálu spojky nic neklepe coz jsem četl že se muze takto dvouhmota projevovat. Jinak auto pri zařazení neutrálu se cele třepe a nejvíc to jde poznat na zpětných zrcátkách.
Zkontrolujte silentbloky zavěšení motoru, především spodní, pod autem. Tohle často dělá právě utržený/vytlučený spodní silentblok.
italian
Ale přece jen je to common rail tohle by to dělat nemělo. Táhne luxusně a na volnobeh to nikde nemlátí jen se proste interiér třepe a teda ty nepatrné rány pri spuštění spojky.
Ale to že jeto CR-ko na to nemá vliv-něco podobného mi dělalo benzínové BX (citroen BX14RE s ležatým motorem-monoblokem) a já že je spojka v doháji,pak převodovka a nakonec to byl jensilenblok!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.