Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji,
Včera jsem zjistil nepříjemnou věc a protože si s ní nevím rady, tak věřím,že mi s ní pomůžete. Včera jsem tankoval nádrž a v autě jsem měl pocit, že cítíme benzín. Myslím, že do Opel Astra se vejde okolo 48 litru. Okolo 8 litrů jsem tam měl a 35 litrů dotočil. Tím by to asi nemělo být. Pak jsem se podíval pod auto a kapal benzín od takové gumové hadičky. Nevím, jak to lépe popsat, nevím, jak se to jmenuje. Foto je v příloze. V červené zakreslené barvě najdete ten problém. Je rozpraskaná guma. Proto jsem si říkal, že nějak více je spotřeba benzínu. Nemáte info, kolik taková guma může stát?
Dále bych Vás chtěl požádat proč pod sedačkou v autě byl cítit benzín, když jsem vše oddělal a čím to vlastně vznikne. Foto je také v příloze (co myslím?...Spodek sedáku je z molitanu a byl lehce nacucaný benzínem. Pod sedákem v tom místě je otvor a vněm plastový špunt). Proč k tomu dochází? Děkuji všem za radu.
Tak tú hadicu je dobré vymeniť,no mne sa zdá,že to tečie od vrchu a tam to len odkvapáva.Vyzerá to na poškodenú prepadovú hadičku alebo hrdlo nádrže.To čo ste tam odkryli je čerpadlo s plavákom v nádrži.Že je to tam mokré od benzínu dosť poukazuje na to ,čo som popísal hore.
Bez presného typu auta,kodu motora,motorizácie,roku výroby by to bolo len hádanie.Najideálnejšie je to nájsť v katalógu.Hadica nie je drahá.Poprípadne vrakáč.Pretekať to môže aj okolo ventila pre filter s aktívným uhlím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.