Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladici kapalina

Od: japo® odpovědí: 7 změna:

Smichal jsem dva druhy chladici kapaliny ktere nejdou k sobě -jak vyčistit chladici okruh

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

2x

Vypustit a propláchnout destilovanou vodou. Následně znovu napustit správnou chladící kapalinou.

Výpustný ventil bývá v nejnižším místě chladícího okruhu, většinou na spodním odtoku chladiče.

hodnocení

2x

Zdravím,nejlepší způsob je,vypustít chladící kapalinu.pak už stačí chladící okruch párkrát propláhnout destilovanou vodou. ;)

hodnocení

2x

Mara a Mytrix-proč drahou destilovanou vodu když se to vzápětí vyleje?

Navíc dnes se již destilka nedoporuuje nýbrž nejlépe měkká nebo pitná voda s malým obsahem minerálních látek!

Japo vyndejte termostat pak ropzojte někde chladicí soustavu a protiproudu cirkulace nemrzky propláchnout zahradní hadicí proudem vody!

Mermet udělá to v soustavě pěknou neplechu!

Jakou neplechu? Jde to nejak hned poznat?

hodnocení

0x

Můžu se jen zeptat, jak se to pozná že nejdou k sobě, když už je to namíchané v chladícím systému auta?

kepler*
hodnocení

0x

V mísení chladicích kapalin nevidím žádný zásadní problém. Jistá omezení sice existují, ale nejsou podstatná. Doporučuji prostudovat si info od odborníků: azoleje.cz/...

hodnocení

0x

Provizorně nafurt jsem loni doplňoval chladící kapalinu tím co bylo,modrou do růživé - taky se mezi sebou nepopralo a fungovalo

(auto jsem nafasoval s tím že je vše OK, v momentě kdy začlo přituhovat byl problém a jiná k dostání nebyla)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]