Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toyota Land cruiser

Od: durtun odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám toyota land cruiser a chtěl bych radio na USB, ale chci zachovat stávajíci originální radio, tak jsem si na internetu nasel tuhle krabicku mp3auto.cz/... a mě jde jenom o to zda mi na tom mím radio po zapojení této krabičky pujdou pouštet CD, protože land cruiser má radio na 6 CD a ta krabička se pouští tlačítkem CD na origo radiu.

Podle toho co tam píšou jsem to moc nepochopil, tak se zde ptám jesli to taky tak někdo má a nebo se zabíva těmito vecmi, předem dik za odpověd.

Toyota Land cruiser

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

2x

To jsi špatně pochopil. Další media se ti na displeji zobrazí za stávajícími CD a budeš v nich moci listovat šipkama stejně, jako nyní mezi soubory CDčku. Ale musí být ta krabička správně zapojena a hlavně rádio práci s ní musí podporovat.

transmiter
hodnocení

0x
A nechcete toto vyřešit fm transmiterem do auta? Mám za 150 z Alzy a jede bez problémů l.
durtun
hodnocení

No já nevím, abych řekl pravdu tak ani nevím kde ten land cruiser má anténu, no a právě jsem někde četl že japonský a prostě takovýhle auta ji mají někde zalisovanou, pak mají problém přijímat signál z FM transmiterem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]