Nejste přihlášen/a.
Ten druhý. Do rubriky Adresa napíšete původní, do rubriky Žádá o provedení změny napíšete Změna bydliště a novou adresu.
Ne, jen v té první Vlastník. Provozovatel zůstane prázdný.
POZOR, u nás se používá tenhle formulář cheb.cz/... a před měsícem jsem ho využil. Takže to, co vám radím je podle mého formuláře a s vaším, i když stejným, nesouhlasí. A jelikož váš más Skl.č. 37, řiďte se podle pokynů v něm a ne podle mě.
Taky bych řekl. Vždy se uvádí napřed vlastník a teprve pokud je odlišný provozovatel, pak se uvádí i provozovatel. Ale musím to už nechat na vás.
Díky, ještě jsme trochu zmaten z kolonky Vlastník. kde je "Vyplnit jen, když je odlišný od provozovatele".
já jsem vlastník i provozavatel, takže mám vyplni údaje až v té drohé kolonce Provozovatel?
No mám to ze stránek ministerstva, ale koukám že je nějak nesmyslný, hlavně ta kolonka co popisuji výše, ten váš dává větší smysl
Osobně si myslím, že v tom co jsem poskytl já, je chyba a ten váš bude správný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.