Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký formulář

Od: xxxxxx* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,měnil jsem trvalé bydliště a tuto změnu potřebuji provést na Registru vozidel, který formulář mám vyplnit?nasšel jsem dva Žádost o zápis změny vlastníka nebo provozovatele silničního vozidlanebo Žádost o zápis změn údajů v registru silničních vozideldíky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten druhý. Do rubriky Adresa napíšete původní, do rubriky Žádá o provedení změny napíšete Změna bydliště a novou adresu.

doplněno 20.07.17 16:03:

Ne, jen v té první Vlastník. Provozovatel zůstane prázdný.

POZOR, u nás se používá tenhle formulář cheb.cz/... a před měsícem jsem ho využil. Takže to, co vám radím je podle mého formuláře a s vaším, i když stejným, nesouhlasí. A jelikož váš más Skl.č. 37, řiďte se podle pokynů v něm a ne podle mě.

doplněno 20.07.17 16:12:

Taky bych řekl. Vždy se uvádí napřed vlastník a teprve pokud je odlišný provozovatel, pak se uvádí i provozovatel. Ale musím to už nechat na vás.

xxxxxx*
hodnocení

Díky, ještě jsme trochu zmaten z kolonky Vlastník. kde je "Vyplnit jen, když je odlišný od provozovatele".

já jsem vlastník i provozavatel, takže mám vyplni údaje až v té drohé kolonce Provozovatel?

doplněno 20.07.17 16:07:

No mám to ze stránek ministerstva, ale koukám že je nějak nesmyslný, hlavně ta kolonka co popisuji výše, ten váš dává větší smysl

doplněno 20.07.17 16:11:

Osobně si myslím, že v tom co jsem poskytl já, je chyba a ten váš bude správný

Tak jsem to projel a jedině na stránkách ministerstva je ten váš. Všichni ostatní uvádějí ten z mého odkazu.

A podle stránek ministerstva se tenhle formulář k 1.6.2017 NEMĚNIL*sok*

Tu změnu jsem dělal na začátku července.

A ještě maličkost: Ten formulář je interaktivní, jde vyplnit přímo v PC.

xxxxxx*
hodnocení

ano to vím, vyplním obě varianty a uvidíme. Díky

xxxxxx*
hodnocení

Pokud jste to dělal před měsícem (po 1.6. a bylo to v pohodě), tak vyplním váš formulář

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]