Nejste přihlášen/a.
Pokud jsi jel podle tachometru nějakých 60km/h, tak by ti nic přijít nemělo. Většinou to nastavujou na 80 na 93, na 50 na 61 a víc atd. Zaplat "odpustek" a bud rád, že to máš bez bodu a nemusíš platit ještě správní řízení.
Je to možný, že ti jich přijde klidně těch 20. Ale tak buď rád, že to bude pouze přestupek provozovatele vozidla a tudíž bez bodu. těch pár stovek zamrzí, ale lepší než se vybodovat.
Alespoň víš pro příště. Co jsem se bavil se známým od obecní policie, kde mají jen informativní radar, který ale i přes to nahrává, tak říkal, že lidi lítají obcí běžně 80-100km/h nejrychlejší byl 165km/h, v místě, ke je 50km/h, o kousek dál je první stupeň ZŠ, tak je to zralé o kulku mezi oči, takový člověk (mám na mysli toho rekordmana) by vůbec ve společnosti normálních lidí neměl existovat a omluvu pro to nevidím.
Přečtěte si ust §88 z.č. 250/2016 Sb. Myslím, že vám to dost pomůže. Ale pokud už jste dostal nějaká rozhodnutí, je nutné proti nim podat odpor (předpokládám, že šlo o pokuty ne rychlost, ale za správní delikt) a požádat o společné řízení podle shora uvedeného §. Pokud nepodáte odpor, případně se neodvoláte, nabydou ty pokuty právní moci a pěkně je všechny zaplatíte.
Pokud tomu nerozumíte, napište mi znovu sem nebo sežeňte někoho, kdo se v tom vyzná. Pozor, lhůty na podání odporu začínají už na 8 dnech, tak nezmeškat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.