Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radar v obci

Od: pitr125 odpovědí: 9 změna:
Zdravim.jezdim autem do prace a pri vjezdu do mesta je radar,ktery snima 24 hodin denne,jezdim tam teprve mesic a je pravda ze je to jenom moje hloupost nicmene rano jedu tam a vecer zpatky,a ted me prisla pokuta 600,vzapeti 2 najednou jedna 600 a druha 800,proste prekracoval jsem tam tam rychlost o cca 10 km v hodine ,takze cekam ze dostanu dalsich tak 15 pokut,protoze si nejsem jisty ze jsem jel 50 ,je to moje blbost,ale nejde se z toho nako vykecat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

Pokud jsi jel podle tachometru nějakých 60km/h, tak by ti nic přijít nemělo. Většinou to nastavujou na 80 na 93, na 50 na 61 a víc atd. Zaplat "odpustek" a bud rád, že to máš bez bodu a nemusíš platit ještě správní řízení.

doplněno 20.07.17 14:46:

Je to možný, že ti jich přijde klidně těch 20. Ale tak buď rád, že to bude pouze přestupek provozovatele vozidla a tudíž bez bodu. těch pár stovek zamrzí, ale lepší než se vybodovat.

pitr125
hodnocení

Jasny,jde jen o to ze me jich prijde jeste asi 20 tech pokut,no nic za blbost se plati..
repkin*

Alespoň víš pro příště. Co jsem se bavil se známým od obecní policie, kde mají jen informativní radar, který ale i přes to nahrává, tak říkal, že lidi lítají obcí běžně 80-100km/h nejrychlejší byl 165km/h, v místě, ke je 50km/h, o kousek dál je první stupeň ZŠ, tak je to zralé o kulku mezi oči, takový člověk (mám na mysli toho rekordmana) by vůbec ve společnosti normálních lidí neměl existovat a omluvu pro to nevidím.

hodnocení

0x

Treba to jeste plati 12bodu.cz/... .

padesatka
hodnocení

0x

Ne, neukecáte to. V skutečnosti asi nejezdíte v žádné obci 50 -60 km /hod., že ano? Víte, že je tam radar a klidně si měsíc jezdíte sedumdesátkou. Do 60 km v hodině by vám žádná pokuta nedošla. Víte, je to blbý, ale já vám to přeji. Třeba se polepšíte.

cechacek*
hodnocení

0x

Budte rád, že to není ve Švýcarsku, tam je to o 5 x více

hodnocení

0x

Přečtěte si ust §88 z.č. 250/2016 Sb. Myslím, že vám to dost pomůže. Ale pokud už jste dostal nějaká rozhodnutí, je nutné proti nim podat odpor (předpokládám, že šlo o pokuty ne rychlost, ale za správní delikt) a požádat o společné řízení podle shora uvedeného §. Pokud nepodáte odpor, případně se neodvoláte, nabydou ty pokuty právní moci a pěkně je všechny zaplatíte.

Pokud tomu nerozumíte, napište mi znovu sem nebo sežeňte někoho, kdo se v tom vyzná. Pozor, lhůty na podání odporu začínají už na 8 dnech, tak nezmeškat!

hodnocení

0x
:-D vase smula . Vite , ze tam je radar a stejne jezdite rychle . Jen platte bohuzel .
pitr125
hodnocení

Diky vdem za reakce,za mesic sem napisu kolik tech pokut bylo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]