Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradite mi nekdo proc DO central u kamionu zamkne ale uz neodemkne? Jedna se o Dafa euro5.Vzdy zamkne bez problemu ale uz neodemkne i presto ze varovny probliknou na odemknuti,takze baterka v DO je tedy vporadku,zvlast kdyz se zamykani da hned po sobe opakovat.Na signal odemceni ma pry reagovat i odemceni spolujezdcovych dveri ale to uz delsi dobu nejde-pouze se vzdy zamkly,ted uz tento problem je i u ridice,poradite mi? Diky ![;) ;)]()
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Tak bych řekl že pokud neodemykal spolujezdec a teď i řidič tak by mohl odejít zámek řidiče. .. Ale také zkontrolovat vodiče ve dveřích.Modernější vozidla používají na komunikaci CANbus, ale i tak mají do ovládání zatažené některé dráty
"natvrdo".Klíčkem lze otevřít obojí dveře?(myslím najednou motorkama).Nikdy jsem ještě neviděl vadné telé v jednotce, ale vše je jednou poprvé.Jinak třeba u osobaku se zámky porouchávají zcela často ať je to Ford, VW, Renault...
Zámky mají zpravidla 2-3motorky.3 se používaly když měl zámek dvojité zamykání..
"natvrdo".Klíčkem lze otevřít obojí dveře?(myslím najednou motorkama).Nikdy jsem ještě neviděl vadné telé v jednotce, ale vše je jednou poprvé.Jinak třeba u osobaku se zámky porouchávají zcela často ať je to Ford, VW, Renault...
Zámky mají zpravidla 2-3motorky.3 se používaly když měl zámek dvojité zamykání..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]