Dobrý den,poradite mi nekdo proc DO central u kamionu zamkne ale uz neodemkne? Jedna se o Dafa euro5.Vzdy zamkne bez problemu ale uz neodemkne i presto ze varovny probliknou na odemknuti,takze baterka v DO je tedy vporadku,zvlast kdyz se zamykani da hned po sobe opakovat.Na signal odemceni ma pry reagovat i odemceni spolujezdcovych dveri ale to uz delsi dobu nejde-pouze se vzdy zamkly,ted uz tento problem je i u ridice,poradite mi? Diky
Tak bych řekl že pokud neodemykal spolujezdec a teď i řidič tak by mohl odejít zámek řidiče. .. Ale také zkontrolovat vodiče ve dveřích.Modernější vozidla používají na komunikaci CANbus, ale i tak mají do ovládání zatažené některé dráty "natvrdo".Klíčkem lze otevřít obojí dveře?(myslím najednou motorkama).Nikdy jsem ještě neviděl vadné telé v jednotce, ale vše je jednou poprvé.Jinak třeba u osobaku se zámky porouchávají zcela často ať je to Ford, VW, Renault... Zámky mají zpravidla 2-3motorky.3 se používaly když měl zámek dvojité zamykání..
daf
Klickem jdou odemknout a zamknout oboje dvere,zamek by mel tedy byt vporadku,takze jak pisu dalkovym zamknu ale neodemknu
koukam na ten ovladač a typnu to na vymačkaný tlačítko co druhej ovladač ten dělá to samé?
daf
Je pouze jeden ovladac a myslim ze je v poradku jelikoz kdyz sem stiskl "odemknout" tak varovny na aute problikli ale neodemklo se.. ja to vidim na problem na aute ale nevim zda hledat ridici jednotku,rozkuchat dvere nebo jit po kabeláži..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.