Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará SPZ, kde získat modré označení EU

Od: haanii odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám auto se starou SPZ, kde ještě nebylo před číslem modré označení EU. Porďte, jak jej tam doplnit, zda se to někde dá koupit a zda je to právně možné? Díky za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

to není dobrý nápad.

doplněno 15.11.09 23:55:

zvláště na SPZ to bude moc přitahovat pozornost při případné kontrole protože pokdu vím na SPZ nikdy ten modrý pruh nebyl.

Než samolepku by mohlo být méně problematické infernits.com/... to je součástí držáku a nezasahujež do RZ ač nevím, říkají tomu držák SPZ a v popisu je že je to na RZ.

celp*
hodnocení

1x

Dobrý den.Vyměňte značky za nové.V případě ztráty,odcizení nebo poškození SPZ je to za 450,-Kč.

hodnocení

0x

Oba pánové radí správně. Pokud trváte na proužku, musíte lhát, že jste ztratil, nebo poškodil SPZ. Pak dostanete (za vaše prachy) novou.

haanii
hodnocení

A to mě potom dají SPZ s tím samým číslem nebo jiné?

ty víte že nééé

Dostanete jinou za Vaše prachy!

haanii
hodnocení

Tak díky za odpověď, za ty prachy mě to zatím nestojí.

nespokojenyurednik

stačí nalepit na auto samolepku CZ, a můžete za hranice...modrý znak EU pak nepotřebujete

haanii
hodnocení

Jasně tak to udělám.

to není dobrá rada, copak se může na SPZ něco lepit, mimo předepsaných znaků?

celp*

Milane .NÚ má zřejmě na mysli CZ na zadní část vozidla.

Celpe, máte asi pravdu, nepíše nic o značce. Vsugeroval jsem si že myslí značku vzadu.

Omlouvám se pane NÚ a ostatním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]