Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi a6 problém při jizde

Od: breiki* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potrebuji poradit, mám audi A6 c5 2.5tdi 132kw automat r.v.2004 dnes se mi stalo že sem při jízdě po chvíli pocítil že rozjezd je pomalejší a auto jak by nechtělo táhnout, když jsem tomu na hlavní trochu dal tak je vidět že jak se rozjede je v pohodě. Po opětovném nastartování se roznuli kontrolky ABS a kontrolka smyk (při focení kol) nebo jak se to jmenuje. Jinak při přeřazení na D nechce jet svévolně jak to automaty umí... je možný že je to brzdami? Všechny desky a kotouče jsem měnil 1500km zpet ABS akorát od novoty bylo do ted furt piskani při brzdění... díky za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spíš bych to viděl na automat. Kolik má auto najeto, kdy byl v převodovce naposled měněný olej a filtr? Pokud to nevíte, urychleně vyhledat dílnu, která se tím zabývá a výměnu oleje a filtru vám provede. Připravte se, že to nestojí pár stovek!

krtek66
hodnocení

0x

opravit a rychle se zbavit auta a doufat, že se najde nějakej stejně divnej člověk co si to koupí...nevím proč si ještě někdo kupuje tady ten nejdebilnější motor do audi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]