Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit Subwoofer

Od: jakubnovak odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si subobwoofer do auta dostal jsem k tomu černý kratký drát, červený,žlutý.

mam to zapojený takto: GND: černý - zapojil jsem to na vodivý misto.

12V : červený- jsem zapojil k baterce z označením +

REM: jsem zapojil do radia k barvě modré.

po spuštění radia mě se zapne subač ale nehraje. hrajou jen přední repro.

chci se zeptat jak to mam vše zapojit aby mě hral subač i repro zarověn.

děkuji za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirekmb
hodnocení

2x

signál L+P vytáhneš z autorádia low cinch, nebo z výstupu na stávající repro na high in sw...

jakubnovak
hodnocení

Ano už to jde děkuji za radu. ale jestě jedna otazka jíž mě to jde ale když vypnu radio tak subač pořad svítí nemělo by se to taky vypnout?

prazskejpepik*

na začátku píšeš, že se s rádiem zapnul a teď se s rádiem nevypne? to mi moc logiku nedává. dioda může svítit nabuzením ještě chvíli po vypnutí, ale rozhodně nemůže zůstat SW aktivní (do rána baterie vybitá). bez voltmetru, nebo zkoušečky (stačí žárovka,kousek dvojlinky) se některé věci nedají s přesností dělat :)

prazskejpepik*
hodnocení

0x

co je to za SW? musí být propojeno také signálním kabelem od rádia. buď přímo z SW OUT 1xcinch, nebo AUDIO OUT 2xcinch do SW. máš mezi baterkou a SW pojistku? (nemá nic společného s hudbou, ale s bezpečností)

hodnocení

0x

Pokud nemá autorádio výstup na "subáč", tak každé jeho přímé připojení hrozí průšvihem. Pokud chceš mít v autě "subáč", musíš mít taky příslušný zesilovač, který ten výstup na něj obsahuje.

Ale abych nekecal blbosti: Nevím, co máš za autorádio, nevím, co je na "modrém" kabelu autorádia za vstup/výstup/signál/ovládání atd, nevím, co máš za "subáč" a jaké je jeho zapojení. Kabel REM odkazuje na "remote", což může být cokoli od dálkového ovládání až po regulovaný výstup ze zesilovače. prostě bez detailních informací neumím odpovědět, ani se to nedá.

doplněno 14.07.17 15:59:

@mirekmb: Můžeš to přeložit do češtiny?

prazskejpepik*

vidím to na nějaký aktivní SW. modrý kabel z rádia bývá napájení 12V antény, takže zapne, kabel REM sepne SW.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]