Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplati se

Od: barbusak odpovědí: 7 změna:

Zdravím,vyplatí se koupit termoisolační potah na autobaterii?Díky za příspěvky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mám to na Toledu/2000/ od novoty a při každé výměně to dávám zpět je to na suché zipy takže to vleze jak na menší tak na větší bateri---určitě to má význam v zimě a jestli stojíte venku tak o to víc---a pro toho pána co nemohl pochopit jak to tam se vleze--konkrétně u Toleda dám baterii do 100AH-ta už tam taky byla- momentálně tam mám 84AH...záleží podle typu auta kolik tam máte místa a jak je vyřešeno uchycení baterie,tvar držáku vespod...

A cemu presne to ma v te zime pomoci?

Ja jen, ze necemu, co v klidovem stavu nevytvari vlastni teplo, je jakakoliv pokryvka k nicemu, pac to stejnak prochladne na stejne nizkou teplotu tak jako tak.

Ale mozna tomu jenom nerozumim.

jabraka*
hodnocení

2x

Baterie sama teplo vytváří.Při prvním nastartování se batrie ohřeje průchodem proudu i o několik desítek stupňů.Během provozu se pak teplota ustálí,rozhodně venkovní teplota nemá na funkci akumulátoru významnou funkci.Deka na ni je pak jen tahání peněz ze zákazníka.

JABRAKA

hodnocení

1x

Ak je batéria v dobrej kondícii tak jej nič netreba.Ak je zlá,tak jej nepomôže ani deka.

hodnocení

1x

Výrobci a prodejci se to vyplatí určitě :-D. Vám sotva.

Za skoro1/2 století, co jsem jezdil se vším možným, jsem tenhle nesmysl ještě nepotřeboval. Možná někde na Sibiři... ;)

doplněno 14.07.17 15:51:

kornel - "...určitě to má význam v zimě..."

Ne nemá. Jak už tu někdo psal, pokud je baterie v pořádku, tak to nepotřebuje, pokud v pořádku není, tak jí to stejně nepomůže.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

to jsem ještě neviděl. jak se tam na tu baterii dá, když je v kastlíku zadeklovaná, vejde se tam přesně akorát a ještě k tomu se dnes dává tak blbě, že pomalu nejde doma ani vyměnit.

hodnocení

0x

Jedním slovem: BLBOST!

Zase chce někdo vydělávat na nevědomosti lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]