Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emise v haji

Od: imothep® odpovědí: 8 změna:

zdravim aticko neproslo emisema.Vysoky obsah CO.Limit je 0,30 a j mam pri snizenych otackach 0,48 a pri zvysenych 0,44

muze to byt katalyzatorem?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Může. Kolik má najeto?

doplněno 13.07.17 07:10:

Životnost katalyzátoru v novém voze se v návaznosti na americkou legislativní úpravu CleanAir odhaduje na 128 000 km.

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

220 tisíc.ono uz to bylo v haji i minulou stk ale to se dalo jeste nejak ošidit.
130t km? Hodne odvazne tvrzeni. Zalezi jaky zivot ma ten katalyzator. Zda nekdy byl olej ci benzin v katalyzatoru atd...
Znam auta co maji pres 300t km a katalyzator puvodni. Pres emise uplne v pohode.
Jinak jde koupit univerzalni katalyzator za par kacek a navarit na vyfuk.
kepler*

Za prvé to není moje tvrzení, za druhé to odpovídá i mé vlastní zkušenosti i zkušenosti jiných. Katalyzátor za pár kaček je nesmysl.

jenda2*

Univerzální katalyzátor obsahuje buď keramiku nebo kovový vnitřek shodný s originálními katalyzátory. Snad si nemyslíte, že tam někdo vkládá pro origo jiný a pro univerzál také jiný.

tycoon*
hodnocení

0x

Může to být katalyzátor nebo lambda sonda ... vliv na to má i kvalita přípravy směsi (vstřikovače, sání) nebo celkové opotřebení motoru.

Já jsem dělal emise naposledy při 300 tkm a CO byl hluboko pod povolenou hranicí. Na motoru se za celou dobu měnil jen jeden zapalovací kabel.

hodnocení

Tak po vymene katu jsou uz emise OK snizene otacky 0,01 CO a zvysene otacky 0,03 CO.

Kupovan origo?
Katalyzator znici rychleji spalovany olej , nebo nespaleny benzin .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]