Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové ovládání na Ford Fiesta

Od: remisak* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám tento dotaz zda někdo nemá zkušenosti z centrálem na Ford Fiesta. Vyměnil jsem baterie v ovladači kontrolka se rozsvítí a to je vše, po zasunutí klíčku do dveří je slišet že toto běží.Nemá někdo návod jk toto spárovat nebo kde by mohla být závada?

Všem předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

...kontrolka se rozsvítí a to je vše... - jaká kontrolka se rozsvítí?

...po zasunutí klíčku do dveří je slišet že toto běží... - co běží?

...Nemá někdo návod jk toto spárovat... - co spárovat?

Co vlastně chcete spárovat a s čím,když to běží a kontrolka svítí?

Spárovat? U většiny aut se prostě musí spárovat klíček s přijímačem! Někdy když se vymění rychle baterie tak třeba nemusí. U některých aut se musí zase spárovat přes diagnostiku. U každého auta to je různé, doporučoval bych pročíst k Fiestě manuál, nebo se podívat na netu... Ve fordu za to chtějí třeba na Mondeo (ve své době 750Kč), a ono to je v manuálu k autu... Tak pročíst a nebo hledat na netu...

prazskejpepik*

páruje se nový klíč, ale s imobilizerem. vždy jsem v DO na Ford vyměnil jen baterii a nikdy nic víc. ani v návodu to není, jak pro Focus, tak pro Fiestu

remisak*
hodnocení

Zdravím, svítí kontrolka na klíčku, běží motorky zámků, při zmáčknutí DO nereaguje.

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]