Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesvítí vozík za auto

Od: petrvol odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat nefunguje mě zadní osvětlení na autě když připojím vozík ani osvětlení na vozíku nefunguje. Když vozík oddělám osvětlení auta vzádu funguje, zkoušel jsem i jiný vozík, ale je stejný problém zhasne záď auta a nesvítí ani vozík. 7 let jsem vozík běžně používal a žádný problém nebyl ani na autě ani s vozíkem. Děkuji za odpověď Petr.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

0x

Kam vede zásuvka vozíku, je paralelně se světly, nebo vede do ŘJ? Auto nehlásí po připojení závadu? Nefungují jenom obrysovky a koncovky, že, žeby špatná kostra?

hodnocení

0x

Bez měření není vědění. Pokud se domníváte, že Vám zde někdo odpoví, "závada je tam a tam"když neuvedete ani vozidlo, druh zapojení, tak to opravdu nejde.

Musíte měřit a měřit, tak zjistíte, kde je závada.

---------------

Příklad, půjčujeme vlek, vždy zákazníkovi předvedu, že vše funguje. Ale jemu to nefunguje, má to nové a tak máme špatně zapojen vlek. Ukázal jsem mu funkčnost vleku na několika vozidlech. Stále nevěřil. Přes známého jsem ho poslal do servisu, kde to zapojili. A ejhle, špatně zapojeno. Přijel si příště pro vlek a vše svítili jak mělo.

doplněno 10.07.17 20:52:

po doplnění.

Začnete tím, že si stáhnete obrázek, zapojení zásuvky

pak kouknete na schéma. Nic to není, pokud umíte trošku s měřákem.

fik
hodnocení

0x

Co máš za auto? Pokud při zapojení vozíku nesvítí a jinak svítí,hledal bych primárně problém v zásuvce. Vyhnilý vnitřek a zkrátka se to vyzkratuje...co bych v tomhle případě nechápal že neshoří pojistka.

Jestli máš novější auto,které má řídící jednotku pro světla přívěsu,tak problém v ní. Hlavní jednotka vyhodnotí chybu a pro jistotu odpojí celý okruh zadních světel

petrvol
hodnocení

Díky za odpovědi ještě se na to mrknu a napíšu jinak auto je Citroën Berlingo 1.9D Multispace, ano normál svíti při zapojení nesvítí zadní část auta a vlek, na vleku určo nefungují blikry a na brzdovky se musí podívat s těma si nejsem jist, na displeji nic nesvítí, pojistky se zdají být ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]