Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je možné sloučit 2 antény zakončené DIN-ISO konektorem do 1 rádia za účelem kvalitnějšího zisku signálu? Origo mám v zadním okně, ovšem někdo dodělal i na střechu. Používám střešní, ovšem rád bych chtěl funkční i z toho zadního okna. Rádio je obyč aftermarket 1DIN Pioneer.
Dík, tím je to vyřešeno.
nemám rád věci, které nemám jak použít :D
A ještě jedna věc, je rozdíl mezi anténou s dokoupeným zesilovačem a s anténou která má už v sobě zesilovač?
Problém je, že antény se zesilovačem mají sklon min. 60°, což je strašně moc na použití do přední části střechy. Vypadá to děsně. Navíc střecha v místě montáže je ještě trochu zahnutá, takže přidá několik stupňů a nakonec anténa bude ve svislé poloze.
Bylo by tohle lepší řešení, když to zapojím hned u stropnice cca 10cm od antény?
Dříve se prodával ant zesilovač, který měl dva nezávislé vstupy pro anténu.
V autě mám anténu v zadním skle. Jsou tam dokonce 3 FM antény. Ale rádio vybírá vždy signál z té nejlepší. TV antény se slučují v zesilovači.
Díky za info k tomu zesilovači. Ten correct 1.2 vypadá zajímavě, ale zase pokud ho umistím k anténě na střeše, tak k té zadní bude svod 3 metry :D Takže z prašť jak uhoď. Pak můžu koupit correct 1.1, pokud ho vůbec narvu pod stropnici.
Myslím si, že výsledek nebude adekvátní nákladům. Hodně záleží na radiu, dnešní až na pár vyjímek jsou spíše přehrávače se spoustou blbin doplněné radiem. Doba poctivých autorádií je neodvratně pryč.
Mám 6 roků DEH2300UB. Sice dost topí a můj mobil ho někdy resetuje, ovšem slouží jak víno. Rád bych potunil signál, ale to už je docela slepá ulička, jak se tak dozvídám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.