Nejste přihlášen/a.
musim pote delat znova autoskolu? Mam temer vsechny skupiny musim je tedy opakovat vsechny? Jak je to s profesakem? Zustava? Nejde nejak zkratit trest?podstoupim co je treba... Docela mi to zkomplilovalo zivot, pac pracuji 30km od domova... Odpovedi typu ze jsem na to mel myslet drive si prosim nechte pro sebe... Stalo se a ted hledam odpovedi a reseni... Diky pekny vikend...
3x
0x
No jako rejpnutí si neodpustím,jezdím roky,mám řidičák taky na víc skupin,nejsem brzda provozu a bod nemám žádnej,nechápu co bych musel dělat abych se vybodoval. Musíš jít na přezkoušení,i když máš víc skupin,myslímže je pouze jedno a platí na všechny...a nejsem si jistý jestli i psychologicko-dopravní vyšetření.
Profesák nejsem si jistý,ale myslím že musíš dělat znova
S rejpnutím souhlasím-vždy se dá jezdit bez porušování a nebýt současně brzdou provozu.
Oprava Fíka-zkoušky se žel musí dělat ne na každou skupinu v ŘP ale na KAŽDOU,kterou požaduji-takže třeba mám na A ,B,C+E , D+E a T a stačí mi jen B a T pak musím dělat jen zkoušky na B a T (příklad!)
Pokud to ještě platí pak při vybodování se , ale ne za alkohol a drogy, pak na psycho...vyšetření se dělá když je zadržen víc jak na rok pokud méně tak se nemusí /pookud se toto změnilo-opravte ale nekamenujte mne prosím!/ Dále je možnost zažádat po uplynutí poloviny "trestu" o prominutí zbytku!
doplněno 08.07.17 12:26:
Jestli se nepletu tak zmínku o kruháči jsem dal v sopuvislostis jizdou na jítdním kmole nikoliv autem ale pokud někdo v autě jede a před kruháčem dá pravý po nájezdu levý a při sjezdu z kruháče nic -tak to já nedělám-blikám jen před výjezdem z kruhu! Takže sry a za jízdu na kole se body nedávají takže klídek!
Třeba jen máte kliku že vás nechytli.V jiném příspěvku píšete jak jezdíte nepředpisově po kruháčích.![]()
Baníku-jeden čas jsem taky služebně jezdil ,ale nadřízení mi mohli políbit zadel.Sedím za volantem-jejich hovory jsem NEBRAL,až byla možnost zastavit nebo až jsem dojel na místo.Měli smůlu i když jeden se hooodně vztekal.5ekl jsem mu-dáš mi na pokuty? nedáš ,pokud chceš abych to bral tak kup hands free a bylo hotovo. P8s si dávám i když jdu přeparkovat jen deset metrů. A ten závěr? sleduješ-li úprovoz,tak toto se Ti nestane ! Zkus se zapřemýšlet sám nad svým hováním a ne svalovat vinu jen na druhé!
A ještě-neříkej že nevíš,že Ti hrozilo vybodování,jistě jsi to věděl ale nedbal ,takže nahoře jsme Ti písli rady ,další ,pže zde umíš vznést dotaz tak umíš googlit a nalezneš jak si v případě vybodování trochu pomoci (kurzy bezp.jízdy na polygonu atd) toto se na síti nalézá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.