Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější výkup autobaterie-Praha

Od: oxidan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, kde v Praze vykupují dosloužilé autobaterie za co nejvyšší výkupní cenu? Nejlépe by bylo v dosahu pražské MHD. Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná se mýlím, ale autobaterie (vcelku) se odevzdávají ve sběrných dvorech, či u prodejců baterií zdarma. Jde o nebezpečný odpad a o ten moc zájem nebude. Pokud už to nějaká sběrna vezme, bude to "za hubičku" (za dopravu do sběrny dáte víc, nehledě na to, že kyselinovou baterii v MHD vozit nesmíte). Jinak samotné vykuchané olovo vezme každá sběrna, ale za tu práci se to rozhodně nevyplatí.

zejov

Omyl.

Před týdnem jsem odvážel 5ks autobaterií a dostal jsem 1250kč. (kg za 18kč)

A darovat to někomu zadarmo?

hodnocení

0x

Baterie se normálně vykupují a to i vcelku. U nás na menším městě chodí čas od času do schránek různé letáčky, kde výkup baterií nabízejí. Přijedou do našeho města, mají ceník pro každou baterii asi zvlášť (jiné ceny za ty do motorek, jiné do dodávky, jiné do běžného auta...), a peníze vyplatí hned na počkání. Když jich máte víc a zejména těch větších, tak se vám to i s cestou vyplatí. Vykupují i různé jiné věci, například různé kabely, bedny od stolních počítačů a podobně.

V Praze nevím, jak to je. Pokud nechodí letáčky, zkuste zapátrat na internetu, nejspíš taky najdete nějakou sběrnu či něco takového, kde vám nějaké peníze navíc dají. Co se týče dopravy, MHD bych baterie ale navozil. Pokud nemáte vlastní auto nebo kárku, zkuste poprosit někoho z rodiny, ať vám tam baterie odveze.

xenofob
hodnocení

0x

v autokelly při odevzdání staré odečtou asi 3 stokoruny

zejov

U Autokelly je to olověná přirážka, kterou ti nenapočítají, když vrátíš starou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]