Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba auta?

Od: achci* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , poraďte mi prosím jaký benzinový motor do PAssat Cc? A na co si dat pozor? Mám Bmw 330xd a za poslední rok jsem dala do toho nehorázné peníze a už jsem si řekla dost . Uvažují taky o znovu Bmw 330 ale benzin . Můžete mi poradit i jiné auta ale jen benzin. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka20
hodnocení

0x
Proč BMW,proč benzín?Značek je přehršel.Proč né třeba Ford,Škoda,Hyundai,Honda,Opel,Citröen,Seat,Audi...Do kolika tisíc a jak staré?Na jaké ježdění?Dálnice,město...Pro rodinu nebo jednotlivce?Jaký je váš příjem?
Připomíná mi to: já chci a chci a chci a chci.
Proč Ford,Škoda,Hyundai,Honda,Opel,Citröen,Seat,Audi..., proč naftu?
achci*
hodnocení

Naftu už nechci , už nebudu jezdit dálky, audi muže být , muže být Superb , 300 tisíc max

hodnocení

0x
Škoda Superb 3,6 V6 FSI 191kW 4x4.
Spotřeba 10-13 litrů, vždy maximální výbava (často L&K), téměř všechny kusy jsou pečlivě servisované s malými nájezdy oproti dieselům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]