Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneumatiky na Babettu 207

Od: adazara* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, dnes jsem se jel projet a samozřejmě s mým štěstím se mi povedlo píchnout, hrozná rána a zadní kolo se vyfouklo během cca tří vteřin...takže mám dotaz, jaké by jste mi doporučili nove zadní pneu na babettu 207 + ještě jeden debilní dotaz, musím sundat kolo na výměnu gumy?

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Kolo sundat musíš,já používám pláště na přední kolo na pionýra. Je silnější a vydrží daleko více,nespuchří tak brzo.

hodnocení

0x
Musíš,absolvoval jsem včera. Preferuji obyč Mitas. Teďka jsem dojížděl původní plášť z Jugoslavie a jsem téměř na provázkách. Píchnul jsem o Ježčí bodlinu...

hodnocení

0x

Možná se mi budete smát.

Jsme s manželem oba cyklisté - babetisté.:) Manžel ty defekty snad přivolává, píchne skoro vždycky.

Tak si prostě udělal rezervu. Obuté rezervní kolo, správně nahuštěné, připevnil ho řemínky na levou stranu té zadní vidlice a košíku. Pěkně drží, při jízdě nepřekáží, pokud se píchne, přehodí se rezerva a jede se dál.

Jednou jsem si půjčila manželův stroj, u prodejny jsem potkala známého, který se té rezervě hrozně smál. Není to vůbec k smíchu, účel světí prostředky. Pořád lepší vézt s sebou náhradní kolo, než 20 km od bydliště píchnout a tlačit. Jaga.

hodnocení

0x

Kolo sundat musíš. A není to spíše o výměně duše? Zkontroluj plášť a pokud je zdravý (neojetý, nezpuchřelý), je to spíše ne o výměně duše.

Jinak rozměr pneu na babetu je 2,25 - 16, výrobce nejlépe Mitas. Duše bude mít stejný rozměr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]