Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes jsem se jel projet a samozřejmě s mým štěstím se mi povedlo píchnout, hrozná rána a zadní kolo se vyfouklo během cca tří vteřin...takže mám dotaz, jaké by jste mi doporučili nove zadní pneu na babettu 207 + ještě jeden debilní dotaz, musím sundat kolo na výměnu gumy?
Díky.
Možná se mi budete smát.
Jsme s manželem oba cyklisté - babetisté. Manžel ty defekty snad přivolává, píchne skoro vždycky.
Tak si prostě udělal rezervu. Obuté rezervní kolo, správně nahuštěné, připevnil ho řemínky na levou stranu té zadní vidlice a košíku. Pěkně drží, při jízdě nepřekáží, pokud se píchne, přehodí se rezerva a jede se dál.
Jednou jsem si půjčila manželův stroj, u prodejny jsem potkala známého, který se té rezervě hrozně smál. Není to vůbec k smíchu, účel světí prostředky. Pořád lepší vézt s sebou náhradní kolo, než 20 km od bydliště píchnout a tlačit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.