Zdravím lidi mam takovej dotaz nevím si už rady byl jsem ve 3 servisech a nic. Mam octavi 2.0 85 kw a sviti mi kontorlka check klasicka kontrolka utohoto vozidla auto jede ve smes dobre,ale mam horši studenej start chytne to nekdy na po 2 ale jako by to chtelo zdechnou.A mam nekdy pocit ze to ztrati vykon,Spotřebu mam jak staks u tohoto typu je to jeste dobry byl sem na emisni diagnostice a tam mi vycetl chybu vadny vstrik na prvnim valci,a vadna lambda pred katem,u mechaniki to jen psalo obohacena smes.Tak jsem nechal vymenit lambdu a nechal zkontrolovat aprocisti vstrik kde mi ve vysledku rekli ze vstriky jsou uz v pohode.Vymenil sem svicky plus kable,nechal vycistit klapku zkousel sem tankovat kvalitnejsi benzin anic v servise mi zkontrolovali čidla vse je v pohode myslel sem si ze by to mohlo byt čidlo tlaku ale vse je pry ok vaha vzduchu by mela velkou spotrebu coz nemam nevite jeste o necem co by to mohlo delat?a chci se zeptat mam diru ve vyfuku mohlo by to delat tu obohacenou smes me mechanik rekl ze ne takze tak diky moc rady uz si stim nevim jak poradit
Kdysi jsem to taky řešil. A nevyřešil. Všechno v pohodě, jen občas nějaká sporadická chyba. Tak jsem ji nechal vymazat a potom to někdy vydrželo dva dny a jindy půl roku, než se opět rozsvítila. Nakonec kontrolka vesele svítila, já dělal, že ji nevidím a tak jsme takhle spolu žili několik let. Auto jelo pořád bez jakýchkoliv problémů.
Zdravím,ten vstřik měli hned vyměnit za nový.Jo stačí malá dirka a směs je rozhožená,blikne kontrolka check,ta lamdba to pozná.Já měl něco podobnýho,akorát mě uhnila spona na výfuku,taky mě blikla hned kontrolka check.Hlavně to co nejdřív oprav,at ti neodejde katalyzátor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.