Nejste přihlášen/a.
ahoj , mám opel astra f 14.16v 66kw a potřeboval bych poradit když nastartuju a mám volnoběh tak je motor v klidu ale při jaké koliv rychlosti začne něco cvakat ,klapat nevím jak to nazvat příjde mi že to jde od motoru byl jsem u vesnickýho automechanika :D a ten mi řekl že mi na tom nemá co opravovat že neví odkud to jde a vše se mu zdá být v cajku rozvody to prej nejsou nemá stímhle někdo nějakou zkušenost? díky za odpověd
díky za odpověd zkusím se na to mrknout , on právě ten automechanik mi dělal vždicky auta a nikdy problém nebyl až ted si prostě nevěděl rady , servisům moc nevěřím mám špatné zkušenosti např. když jsem tam zapoměl foták a ten už jsem nikdy neviděl a bylo mi řečeno že je to můj problém prej to není trezor :D oprava na octavii 8000 a za měsíc sem mohl jít znovu (elektrika)
v autě jsem zapoměl foták :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.