Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel astra f 14.16v 66kw

Od: lukas1* odpovědí: 4 změna:

ahoj , mám opel astra f 14.16v 66kw a potřeboval bych poradit když nastartuju a mám volnoběh tak je motor v klidu ale při jaké koliv rychlosti začne něco cvakat ,klapat nevím jak to nazvat příjde mi že to jde od motoru byl jsem u vesnickýho automechanika :D a ten mi řekl že mi na tom nemá co opravovat že neví odkud to jde a vše se mu zdá být v cajku rozvody to prej nejsou nemá stímhle někdo nějakou zkušenost? díky za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkontroluj si klouby na poloosach.
lukas1*
hodnocení

díky za odpověd :) zkusím se na to mrknout , on právě ten automechanik mi dělal vždicky auta a nikdy problém nebyl až ted si prostě nevěděl rady , servisům moc nevěřím mám špatné zkušenosti např. když jsem tam zapoměl foták a ten už jsem nikdy neviděl a bylo mi řečeno že je to můj problém prej to není trezor :D oprava na octavii 8000 a za měsíc sem mohl jít znovu (elektrika)

doplněno 05.07.17 12:59:

v autě jsem zapoměl foták :D

kepler*
hodnocení

0x

Asi by ses neměl obracet na vesnické garážové mechaniky ani na tuto poradnu. Nikdo tomu asi moc nerozumí, zvláště při takovém popisu problému. Takže šup do servisu *ee*

hodnocení

0x

Ahoj,zvedni auto,zkus roztočit kola,hned poznáš kde je chyba,jestli je špatný klouby,nebo ložiska. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]