Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emisní zóny Rakousko

Od: xxxxxx* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chystám se o prázdninách do Rakouska. Nevíte někdo přesně jak je to tam s emisními zónami a těmi nálepkami na přední sklo? Chystám se oblasti kolem Attersee. Nebudu nikde jezdit do center měst či tak podobně. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hnipirdo*
hodnocení

2x

Nepíšeš, jakým autem pojedeš, ale co vím, tak osobní auto nemusí mít ekologickou plaketu.

¨Možná, že mne někdo opraví.

xxxxxx*
hodnocení

Mám nové auto. Benzín kia ceed 1,6 (2016)

co jsem koukal, tak v rakousku se to týká asi jen nákladních aut

doplněno 01.07.17 09:09:

Nerad bych jel někam na "výlet" a pak zjistil, že jsem v nějaké zoně a platil tučnou pokutu

hnipirdo*

Zatím ano, ale už se pravděpodobně vymýšlí jak získat peníze do státní kasy i od osobních aut.*bum*

uamk.cz/...

xxxxxx*
hodnocení

Tak nemám problém si tu plaketu zajistit, ale zatím bych nerad aby to bylo zbytečné pokud ji nemusím mít tak na to kašlu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]