Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc při určení závady. Při couvání se mi zablokuje zadní pravé kolo. Domnívám se že se zabrzdí. Levé kolo to ale nedělá. Jen to pravé. (soudím podle brzdných stop v trávě)
Před třemi měsíci byl vzadu vyměňovaný regulátor brzd. Až během cesty domů (200km) jsem zjistil, že auto brzdí jakoby přerušovaně. A není možné tak rychle zabrzdit - řekl bych že to má takový poloviční účinek brzd. Volal jsem do servisu a tam mi bylo řečeno, že ten regulátor nastavili do neutrální polohy a bude potřeba ho "dotáhnout". Že si to mám nechat dotáhnout tady někde tady v servisu. Ale doposud jsem to neřešil, jelikož mě to nějak moc nevadilo.
Tohle blokující se zadní kolo při couvání - to začalo dělat až teď. Bude to mít souvislost s tím regulátorem brzd?
Je to Peugeot 206 1,3 2001.
Zdravím.Rozhodně si najděte servis ve svém okolí a ne 200 km od domu. ( pokud se vám nestalo něco s brzdama během jízdy někde v ... a potřeboval jste okamžitou pomoc ) .
Tohle blokující se zadní kolo při couvání - to začalo dělat až teď. Bude to mít souvislost s tím regulátorem brzd? - tohle tady na poradně nikdo od stolu nezjistí.Musí se to znovu rozebrat a udělat kontrola.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.