Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna spojky

Od: 1675kw odpovědí: 8 změna:
Kolik stojí výměna spojky na octavii 1.6 mpi 75kW rok výroby 2009, má klimatizaci. Stačí mě cena přibližná v neoriginalnim servisu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zpytihnev*
hodnocení

0x
Tak 2000 + spojka.
doplněno 28.06.17 19:36: Jen muj odhad. Pri vymene spojky a lozisek na prednich kolech jsem platil 3000,-

hodnocení

0x

já si dělal spojku na 74kw ,1,6 ce spojka elit na slevu sachs komplet i s ložiskem 2300,práce s kamarádem 0kč

jinak cena za práci jak kde 1500-3000kč

1675kw
hodnocení

Já jsem se ptal ve Škodovce a chtěli po mě 20 000 kč

vlez na škoda klub,nebo dieselpower je tam spousta mechaniků někdo se najde co to zmákne za rozumnou cenu

hodnocení

0x

Dělal jsem spojku na dvou Xantiích 1,8i16V,jedna v plynu kterou odmítli udělat třři servisy-dva skrze hydropneumatiku a třetí skrze LPG.Cena setu (lamela, přítl.kotouč, vyp.ložisko a v jednom případě i středicí trn) od cca2000 do 5000 bez práce.Jako neautomechanikovi mi to trvalo asi 6hodin . Za hodinu práce dle servisu od cca 350? kč do 2000kkč/hod.
PS je to již asi 6-7 let zpět!

Najdi si třeba u kelly co stojí set a hodinovou práci v tom ktrerém srvise a víš na čem můžeš být co se týká peněz za opravu.

bambula*
hodnocení

0x

Nevím kolik může stát výměna, ale kolega chtěl zakoupit měrku na olej do Renaultu Kango ve značkovém servisu za cenu pouze 1050 Kč českých, v Rakousku jsem novou měrku zakoupil za dvě Eura.

martin12*
hodnocení

0x

Výměna komplet spojky mě v neautorizovaném servisu stála kolem 13000 kč (Ford).

asd1

Výměna komplet spojky (včetně vypínacího ložiska a gufer) mě v neautorizovaném servisu stála 6000,- Kč (taky Ford)

aneb informace na 2 věci ;)

doplněno 29.06.17 09:59:

Na 1,6 mpi 75 kW by to mělo být i s prací za 4,5-6k (sachs, Luk, Valeo, komplet včetně ložiska a gufer) 2000,- práce/ max. 4k díly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]