Dělal jsem spojku na dvou Xantiích 1,8i16V,jedna v plynu kterou odmítli udělat třři servisy-dva skrze hydropneumatiku a třetí skrze LPG.Cena setu (lamela, přítl.kotouč, vyp.ložisko a v jednom případě i středicí trn) od cca2000 do 5000 bez práce.Jako neautomechanikovi mi to trvalo asi 6hodin . Za hodinu práce dle servisu od cca 350? kč do 2000kkč/hod. PS je to již asi 6-7 let zpět!
Najdi si třeba u kelly co stojí set a hodinovou práci v tom ktrerém srvise a víš na čem můžeš být co se týká peněz za opravu.
Nevím kolik může stát výměna, ale kolega chtěl zakoupit měrku na olej do Renaultu Kango ve značkovém servisu za cenu pouze 1050 Kč českých, v Rakousku jsem novou měrku zakoupil za dvě Eura.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.