Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu.. mám Škodu Octavia I rv 97 motor 1.9 66kw výbava SLX. Mám problém s centrálním zamykáním, po výměně rádia za originální škoda s kodem mi blbě centrál všechny dveře normálně zamnkou ale když odemykám odemknou se pouze dveře řidiče a nefunguje ovladač oden na řidičových dveřích tedy lépe řečeno funguje stáhnout jen řidičovo okno. Ostatní taky, ale jen na daných dveřích. Rádio jsem tedy vymontoval a vrátil zpět původní, ale závada je stále. Pro odemknutí ostatních dveří stačí vytáhnout a vráti pojistu číslo 14 a dveře odemkou. Neporadí někdo s řešením tohoto problému? Myslím že závada souvisí s rádiem do té doby to fungovalo normálně. Ještě dodám že nebliká ani dioda na dveřích řidiče jako signalizace zamknoutí a normálně dřív blikala, odemykám klíčem dálku nemám.
Děkuji za rady
A jste si jistý že to má souvislost s tím rádiem? To se mě nezdá, ale můžete ho demontovat a mrknout na kabeláž co vede za ním-jestli jste něco neodpojil,nepřerušil... Ale já bych viděl problém někde jinde.Jako první bych mrknul do průchodky dveří potom na mikrospínače,řídící jednotku okna...Je toho plný net třeba : forum.skodahome.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.