Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najít auto podle vinu

Od: len* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den jezdila jsem zapujčeným autem a platila jsem zákonné pojištění.Jelikož už s ním nejezdím potřebuji vědět jestli auto ještě někdo používá.Kde to mohu zjistit mám pouze vin kod Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemáte právní zájem na zjištění toho co požadujete. Nikdo Vám to na základě Vašeho dotazu nesdělí.

Když jste paltila, tak asi máte i smlouvu, nebo zelenou kartu. Nebo se zeptejte toho, co Vám auto půjčil, zdali ho používá.

hodnocení

1x

můžete si zjistit, zda podle SPZ bylo vozidlo někým v daném období pojištěno - najde to konkrétní pojišťovnu dle SPZ podle přesného data... ic.ckp.cz/...

asi nic víc nepotřebujete...

prazskejpepik*
hodnocení

0x

nějak v tom nevidím logiku, na co by mi to bylo. majitelem auta je někdo jiný a tak by to mělo zajímat jeho, protože to jde za majitelem. pak to tedy zjistí majitel v pojišťovně a pak Vám to řekne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]