Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou navigaci vybrat

Od: marky2006* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.Může mě někdo poradit pro manžela navigaci.Mě se líbila tady tato podle recenzí je dobrá.Navitel E500 Lifetime.Co mě poradíte?Děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vyber nějakou hodně rozšířenou , protože poslední dobou si spousta lidí vystačí s navigací do mobilu a tak prodeje klasických navigací silně klesají. Když koupíš nějakou značku , která je na ústupu ze slávy , riskuješ, že za dva, tři roky zmizí z trhu a ztratíš podporu. Každá navigace je jen tak dobrá , jak jsou její mapy aktuální. Jak ztratí podporu aktualizací je k ničemu.

Té podpory bych se až tak moc nebál. Záleží jak často jezdí a kam. Silnice se zase až tak často nemění, a když už, tak to jsou jen krátké úseky. Mimo dálnic. Já mám zkušenosti se 3 značkami, ale je to většinou na jedno kopyto. Některá nezná čísla popisná, když něhoho hledáte, ale většinou aby vás někam zavedly, kudy chcete vy, tak na to zapomeňte. Ona si vybere svoji trasu a vláčí vás po silničkách nějaké 4 třídy, kudy nikdo nejel již 100 let, samá díra, i když si tam zadáte nejrychlejší trasu. Nyní to tedy dělám tak, že jí programuji po kratších úsecích, aby mě netahala po lesních cestách. Nenahraditelná je při průjezdu neznámými velkými městy, to je k nezaplacení, ale jinak stále platí, použít dobrou mapu.

S tím navigováním v mobilu to sice jde, ale je to silně nepraktické, na to aby jste byli v autě dva a připojení k internetu nefunguje všude a ještě se to platí.

Platí se waze které má napojení na komunitu přes online internet takže se v ní objevují téměř okamžitě údaje o radarech nehodách a objíždkách. To jsou věci za které se někomu vyplatí připlatit. Platí se třeba za stahování map v hodně oblíbeném Sygic ale existuje i dost mobilních aplikací které si uloží mapy na kartu a stahují si aktualizace jen při připojení mobilu na wifi.

futera25
hodnocení

0x

Já jsem nedávno dostal lamax s5. Je to jak navigace, tak autokamera. Celý se to přidělá na zpětný zrcátko. Zatím jsem dojel všude kam jsem chtěl, takže spokojenost. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]